Du har fortfarande chansen att vinna 10 000 att shoppa för :)

Kommer ni ihåg tävlingen jag tipsade om förut? Där DU har chansen att vinna 10 000 spänn att shoppa för på Arlanda som en del av deras souvenir tävling? Den tävlingen pågår fortfarande och avslutas faktiskt om 1 vecka. Jag är faktiskt med och tävlar och tänkte tipsa om det till er för att jag tycker att priset är helt sjukt. Jag har lika stor chans att vinna som er.

Min älskade Daniel är ju med och har nominerat sin egen souvenir som är ett peacearmband av en svensk designer för att han tycker att freden är någonting alla bör bära med sig, det är fint och därför la jag min röst på den!

Såhär tävlar ni:

1. Klicka in på tävlingssidan HÄR 

2. Fyll i ruta 5 som är peacearmbandet

3. Motivera ditt val och fyll i din uppgifter. Motiveringen är ditt bidrag in i tävligen och uppgifterna behövs för att dem ska kunna nå dig.

Lycka till!

zoom
Så snyggt! Freden är verkligen någonting som representerar Sverige för mig, alla länder borde vara en del av den.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *