Girls trip

God förmiddag!

Ellen har hetsat hela morgonen om en tävling på Sunsilk, jag har typ sovit och inte fattat vad hon hållit på med. Men nu så är jag i alla fall med i en tävling där man kan vinna en resa till Ibiza!! Waaa. Det gäller att få flest röster! Det skulle vara så himla snällt om ni ville gå in och trycka på ”rösta”. Vill verkligen verkligen åka på en riktig tjejresa, jag behöver det.

Klicka HÄÄR och så klickar ni på RÖSTA.

Sunsilktävling

 

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (3)
 • ToveEvensen

  SJÄLVFÖRTROENDE, KÄRLEK, HAT, HISS & DISS, ÅSIKTER, LIVET, PARTY PINGLA, KILLAR, TJEJER, MODE, INSPIRATION.

  KOM OCH LÄS EN AV DEVOTES STÖRSTA BLOGGAR!!

  LÄNKBYTE KANSKE? 🙂

  http://www.shouldyou.devote.se

 • saranda

  altsåå du kräver mkt nuu du ber om att vi läsare ska rösta på digb men när man ber dig om att följa elr kolla på annans blogg eller vad som helst så gör du aldrig det plusss du kräver mer än vad du ger till läserna

 • mar

  Ni tjänar väl multum båda två, kan inte någon utan pengar få resa. Jag är 25 år och har aldrig varit utomlands i hela mitt liv, ge upplevelsen till någon som jag; som inte fått vara utanför det egna landet. Nu säger jag inte att just jag är intresserad av denna resa men det finns många utan pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *