God morgon!

Vaknade nyss upp hemma hos DP. Rådäckade igår tydligen. Var ju ute med Cicki och Kevin i fredags. Vi körde Sturecompaniet och White room. White är fan standard alltså. Men blev riktigt kalasfull och gick alltid runt med en ny drink i handen. Ingen aning om vart jag fick dom ifrån? Haha.. Vaknade ganska tidigt dagen efter och gick och käkade med Kevin Jimmy och Cicki, vi drog till Vapiano och jag var tvungen att ta en bloody mary för att inte dö typ. Mådde bra och blev kalas full igen. Haha så tragisk! Men kände att jag behövde det för att jag skulle åka till Huddinge och göra sista sittningen på min tatuering. Tråkigt att bara fylla i.. Och inte göra någonting nytt. Och ont som satan gjorde det också. Men skönt att underarmen är klar nu iallfall!

Men har ju armvecket och insida biceps kvar.. Kommer inte att bli skönt att göra armvecket alltså. Har fått lite kommentarer om att det är fult att gå runt med en halvfärdig gadd. Men det tar ju inte en dag att bygga en arm. Har suttit i sammalagt 10 timmar nu.. Ont! Efter det så blev det middag hos Daniel sen så somnade jag som ett litet barn. Skulle egentligen gått ut med mina brudar, men var alldeles för sliten 🙁 förlåt brudar!

IMG_0751

En bild från i fredags 🙂

IMG_0746
Frukosten igår!

IMG_0749
Ooont haha..

IMG_0754
Tate och co. kom och höll mig sällskap! <3

(Visited 27 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. LOUIS XVI april 7, 2013 at 3:48 e m

    såå jävla snygg du är! sinnes

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.