Godmorgon.

Överdrev kanske lite igår. Jag är okej. Jag står i baren inne på solidaritet igår. Och dessies killes kompis står och skriker på bartendern av någon anledning(??) så jag börjar bråka med han som skriker på bartendern som börjar putta på mig och då går dessies emellan. Hennes kille börjar att putta på dessie och och jag frågar vad han håller på med. Dom går ut från solli. Vi med lite efter och Dessie står ute och skriker på Simon. Han börjar att skrika på mig, och jag är nog rätt kaxig när det väl gäller. Fan vad arg jag blir, och han med tydligen för att han går fram och ger mig en rak höger så att jag flyger ner i backen.

Jag vet inte. Det var ingen jätte smäll eftersom han missade för att han var full. Men jag fick mig en rejäl snyting. Och Andreas som jag var med blev helt cohckad. En riktigt snyting räknas väl som misshandel? Ballie blev livrädd när det hände men vill inte vittna för att hon är kompis med både mig och dessie….

Tycker så synd om dessie. Och jag och hon bråkar inte. Men om han blir aggressiv mot mig liksom… Vad fan är han inte då mot henne?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (27)
 • anonym

  aa det räknas som misshandel, eller någon form av misshandel iallfall!
  fy fan vad hemskt, hoppas du gör något åt det här

 • Ps

  Män som slår kvinnor. Oacceptabelt, pinsamt och jävligt fel och orättvist.

  • a

   Kvinnor som slår män då?
   Varför ska man skilja på människor. Lika fel att en kvinna slår en man, som en man slår en kvinna.

   • suck

    Men herregud,ja absolut men just i det här fallet så gällde det en man som slog en kvinna och därför diskuterar vi kring den frågan..Kvinnomisshandel överlag är ett STORT samhällsproblem i så mycket större utsträckning i jämförelse med kvinnors våld mot män PUNKT SLUT!!

   • Ps

    Ok, men här har vi en man som slår en kvinna, eller hur?

   • synni

    Ingen som har sagt något annat väl? De är inte de vi diskuterar här ser du väl?!

 • Camilla

  Aldrig ok att en kille slår en tjej.Vilket as.Anmäl honom:-

 • karim

  Hej!

  Jobbigt att vara med om sådant. Du borde göra en polisanmälan bara för att markera att du inte accepterar sånt. Sedan får man se vad som händer.

  lycka till!

 • JAS

  Bara för att han blir sur å slår till dig (vilken inte alls är okey vidrig snubbe) betyder det inte att han är våldsam i allmänhet eller slår sin tjej!! Sluta skapa onödiga rykten

 • Anonym

  Jag har varit med om nästan exakt samma sak. Min fd. bästa väns pojkvän började bli aggressiv mot henne så jag gick mellan dem, då gav han mig en rak höger så att jag började blöda näsblod. Jag valde att polisanmäla och jag är inte längre vän med min dåvarande bästa vän då hon var enda vittnet, ljög till polisen om att hon var så full att hon inte kommer ihåg något, och dessutom blev arg på mig för att jag polisanmälde hennes kille för misshandel. Då hon var enda vittnet blev det inte heller något av anmälan -.-

 • Elina

  Det är misshandel och jag tycker du borde anmäla för det är inte okej nånstans! Och om du är orolig över Dessies och hans relation så borde du prata med henne om det och kanske komma överens om att anmäla honom tillsammans (Om han nu skadar henne).

 • L

  Rätt åt dig! Vet hur dryg du kan vara och kan lova att du provocerade så det räckte och blev över. Han visar väl bara att man inte kan bete sig hursomhelst. Fan vad skönt att nån satte bruttan på plats, helt ärligt!

 • Camilla

  Bara att anmäla till polisen, det är aldrig okej att ge någon en rak höger, oavsett hur arg han är.
  Hoppas dessie får sig en funderare på vad hon håller på med. Flytta ihop med en kvinnomisshandlare..?

 • Emma

  Det räknas som misshandel om ”smärta uppstod vid slaget”, det är kriteriet för misshandel!

 • ..

  Kan tycka att folk ska lämna dessie utanför detta. hon kan trots allt inte hjälpa att hennes pojkvän flög på och slog en mycket mindre tjej. som dessutom var hennes vän.
  MEN vem fan i helvete lägger upp en mys gos kram bild i sängen med sin pojkvän på instagram. strax efter han slagit på ens vän. en tjej.
  ????
  snällt……..

  lämna den babianen bakom dig paow!

 • yoloswaginator

  HAHAHAHA misshandel? Snälla nån vilka paragrafryttare ni är. Får en liten knuff och anmäler folk.

  Btw tjejer ska inte blanda sig när killar tjafsar med varandra speciellt inte om det inte angår tjejen på något sätt. Men yo sånt fattar inte ni, ni gör saken bara värre.

 • Mathilda

  Alltså, du är så fin. Både på insidan och utsidan.

 • Evelina

  Hur går det ihop om du säger att han gav dig em RAK höger men ändå missade dig för att han varså full?! Låter konstigt..

 • synni

  Jävla äckel! Usch! Osäker ugly idiot som slår tjejer! Neh fy, anmäl honom på èn gång!!

 • Elin

  Förar inte ens varför DU ska lägga dig i när en bekant står och skriker på bartendern. Sköt dig själv.

  Sen angående killen, han är extremt omogen som slåss om han blir arg.
  Sen tycker jag att man som tjej kan räkna med stryk om man är kaxig också, man är i te off li it bara för att man är tjej.
  Men om han är s mot dig undrar man ju hur han är privat mot sin tjej.

 • Wilma

  Anmäl äcklot. Inte okej och med tanke på dessies svar blir jag bara mer säker. Varför skulle du ens säga detta annars liksom?

 • sanna

  Såklart du ska anmäla!
  Jävla pajas som slår kvinnor!

  Sen va är Ballie för vän som inte vill vittna?! Hon accepterar att en man slår en kvinna? !
  Hon är lika pajas

 • lina wendel

  Fyfan vad dålig kompis hon ”ballie” är om hon inte vittnar bara för att hon är kompis med desiree också. Fyfan!

 • Anmäl

  Kallas lortfolk och skall anmälas.

 • Tess

  Jag såg Dessies kille putta henne med illvilja på Imperiet (3april onsdagen) under påsklovet. Det är aldrig okej att lägga sina händer på någon och att hon inte tycker det är en ”big deal” att han puttar henne när han är sur så är ju det bevis på att det gått för långt många gånger. Dessie ramlade inte omkull eller så men det är en otrolig förnedring när någon större o starkare lägger sina händer på en mindre person på det viset. Tyckte det var väldigt obehagligt.

  Och hon skriver i sitt blogginlägg samma sak ”han bara puttade paow”. SEN FAN NÄR BLEV DET OKEJ ATT PUTTA FOLK?! Det är inte okej någonstans och att tjejer bara tar emot och tänker ärsch det var bara en ”putt” eller ”jag skrek och bråkade på honom” är ett Jävla tabu som måste brytas NU! Det är inte en ursäkt för en man att röra en kvinna med våld.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *