God natt på er – #eatlikepaow

Jag har ätit ihjäl mig ikväll. Räkor, aoli, chevréost, massa ruccolasallad, ingefärste, valnötter, pumpafrömackor med tzatziki… Ja, jag är lite konstig när det gäller mat. Jag ÄLSKAR ruccolasallad, och chiliräkor och vitlök. Jag är ingen sån som typ svullar chips och sånt på kvällarna. Jag kan typ ställa mig och laga glasnudlar med en massa chilisås.

Vet ju att det är många som undrar vad jag äter, så det är bara att söka på INSTAGRAM #eatlikepaow så kommer det upp ALLT som jag äter på en dag. Så får ni se hur jag håller mig i form 🙂

Bild 2013-04-17 kl. 01.27 #2

Jag och min wifey just nu.

(Visited 32 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Nikolina april 17, 2013 at 10:15 f m

  Jag är lite likadan. Gillar mat mer än godis, chips och kakor och sånt skit. 🙂
  Från ankpung.blogg.se NY ADRESS! Min mogna bror har snott min gamla ! NY ADRESS!

  Reply
 2. Luz april 18, 2013 at 2:09 f m

  Har sökt i flera timmar efter denna informationen!
  Tack och bockar!

  Svar: Såna här spamkommentarer kommer det en i minuten… Jag tycker det är extra kul att länka något jag gillar och publicera kommentaren. Jävlas lite, helt enkelt. Länken är alltså inte den som spammaren försökte få upp.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *