12 Comments

 1. a april 25, 2013 at 8:14 e m

  JA! vidrigt

  Reply
 2. K april 25, 2013 at 10:10 e m

  Inom gymnastiken ser det alltid ut sådär ,mer eller mindre. Har själv tränat sedan jag var 4-5 år och det är verkligen inte okej att behandla barn på det sättet. Men jag förstod inte bättre när jag var liten.. nu i efterhand kan jag dock se hur illa vi faktiskt blev behandlade. Dock är det snäppet värre i Kina och i öststaterna. har varit i moskva och sett pojkar i 4årsåldern bli slagna med pinnar.. föräldrarna får dock aldrig komma in i gymnastikhallen och se på träningarna. Just för att dom inte ska se hur illa tränarna behandlar deras barn.

  Reply
  1. Angelica april 26, 2013 at 12:23 f m

   Håller med. Började i gymnastik då kag var 4år och jag kommer
   Ihåg hur hårda tränarna var med mig. Jag grät och grät. Men jag blev GRYM. Jag själv har inte fått några men för livet precis. Och dom var snälla även fast dom tvingade ner mig i splitt/spagat första träningen. Det GÖR ont att träna gymnastik. Men som sagt så verkar Kina ta det ett snäpp längre 🙁

   Reply
 3. Fanny april 25, 2013 at 11:21 e m

  Jag blir seriöst helt förkrossad… Deras hela barndom försvinner för alltid

  Reply
 4. Boe april 26, 2013 at 7:55 f m

  Fyfan. De kommer få komplex eller tvångstankar när de är äldre och aldrig veta var de kommer ifrån. Som barn så förtränger man ju sånt här oerhört lätt, men man påverkas så mycket just för att man inte har så mycket att jämföra med och är så osäker.

  Jag tycker detta är barnmisshandel… Man ska motivera barn, inte trycka ner de! Även Bokstavligen talat, utifrån bilderna haha

  Reply
 5. matilda april 26, 2013 at 8:31 f m

  Inspirerad av Dani much?

  Reply
 6. Felicia april 26, 2013 at 9:01 f m

  Usch, blir helt illamående av bilderna (vågade inte se på filmen..!) Helt sjukt… Och ja, helt klart barnmisshandel.
  Någon annan kommenterade att det ser ut så inom gymnastiken men jag själv och många gymnast vänner (från olika klubbar) har aldrig blivit illa behandlade under träningarna! Vilken klubb tränar/tränade du på? Borde anmälas…

  Reply
 7. Melinda april 26, 2013 at 9:17 f m

  Ett vanligt träningspass i kina. I Japan har de högst självmordssiffror på barn/tonåringar pga för höga krav föräldrar ställer. Ny´ligen gick det runt en film om en typ 5åring som blev överkörd och alla gick förbi utan att ens flytta henne från gatan och ingen kollade hur hon mådde eller om hon fortfarande levde. Vet inte vilket asiatiskt land det var, men jag blir gråtfärdig och mörkrädd när jag ser hur de behandlar barn.
  Antar att det finns ännu värre saker de gör mot sina små, men som inte är öppet för allmänheten än.

  Reply
 8. Eve april 26, 2013 at 2:23 e m

  Kineserna är ju lika korkade vad det än gäller…

  Reply
 9. my april 26, 2013 at 4:47 e m

  fy fan.. usch!! 🙁
  men jag är inte så förvånad, kineser/asiater har så stora krav när de gäller ALLT!
  dom är väldigt speciella. de bara är något me dom..
  när de gäller fotografering, så är de ALLTID kineser som tar bilder på precis ALLT.
  typ ett vanligt träd är WOOOW för dom! hahaha

  Reply
 10. Emma april 26, 2013 at 7:47 e m

  Stackars barn! 🙁 Att träna ska vara kul, speciellt för barn! Jävla idioter är vad dom är.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *