Hemma i flickrummet.

Ligger och lyssnar på Jag kommer-Mash Up och njuter av ensamheten. Ligger i mitt flickrum, och har precis tonat mitt hår rött. Och nej, det kommer inte att ramla av för det är en vårdande inpackning med färg från typ rödbetor, hehe.  

Jag är galen och lider av identitetskris, men jag mår ganska bra och trivs med mitt fartfyllda liv. Har vart hemma hos DP i en hel vecka nu och jag har faktiskt inte supit på 9 dagar och jag känner mig ganska duktig. Fler nyktra dagar ska det bli. Det känns skönt att ha satt upp ett mål, där jag inte ska gå ut och supa (och då räknas inte ett glas rött till maten).

Jag har även fått reda på när jag får min lägenhet också. Det har vart några mysiga veckor hemma hos mamma. Precis vad jag behövde, men nu så är jag och Maddiken redo att stå på egna ben känner vi.

20130424-002023.jpg

I natt så sover jag med Justin. Setet finns på Jysk!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *