La Clinique!

Idag var jag som sagt på La Clinique på Riddargatan 14 på östermalm och tog äntligen tag i det jag borde ha gjort för länge sedan. Som ni vet så har jag gjort ett par misslyckade läppförstoringar i mitt förflutna som gjort att mina läppar snea och bubbliga för att jag inte gått till några som vetat vad dem hållt på med tyvärr men nu ska jag bara gå till proffs.

Kollade upp La Clinique och enligt mig är dem Sveriges duktigaste  behandlare. Kände mig omhändertagen från samma sekund jag gick på kliniken till när jag lämnade. Mina läppar känns korrigerade och jag passade på att jämna ut en konturering på näsan, tog bort en liten knöl och fick en mer detaljerad tipp. Jag rekomenderar verkligen den här kliniken och jag har ju faktiskt varit på massa olika men nu är jag äntligen nöjd!

P1020454
Innan 🙂

P1020465
Efter 🙂 Nu är jag svullen men om ett par dagar kommer man se resultatet tydligare!

(Visited 351 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Nikolina april 19, 2013 at 10:42 e m

  Men gud va skönt för dig 🙂 Hoppas allt blir toppen sen när svullnaden lagt sig, såg snyggt ut iaf 🙂
  Jag ska på laserbehandling nästa vecka, andra gånger för att ta bort håret i armhålan. Har du testat de nångång? 🙂
  Har ni sett att Ankpung bytt adress ? viktigt viktigt.
  Hon bloggar nu på ankpung . blogg . se !

  Reply
 2. Louise april 19, 2013 at 10:48 e m

  Hur funkar de du gjorde med näsan? Fillers för att jämna ut? 🙂

  Reply
 3. Jessica april 21, 2013 at 9:44 e m

  Gjorde de ont i läpparna? Va de juvederm lr rest?
  Suuuperfin e du!

  Reply
 4. Sanna april 22, 2013 at 2:52 e m

  Ser faktiskt ingen skillnad alls på näsan

  Reply
 5. Emma april 22, 2014 at 2:23 e m

  Förra veckan fyllde jag mina läppar med Essederm och är alls nöjd. Det är ojämnt (högra sidan är större) och det är klumpar i hela läppen. Trots att jag masserar läpparna varje dag. Mina läppar är helt förstörda.
  Den som utförde behandlingen verkar inte ha erfarenhet eller kunskap om att ge kunden ett bra resultat. Rekommenderar INTE La Clinique!
  Möts av en kvinna i receptionen som beter sig otroligt arrogant. Alla frågor jag frågade verkade för henne endast dumma. Blev dåligt bemött överlag. känner mig inte alls sugen att komma på min inbokade tid. Hittade dom via groupon och köpte fyra behandlingar. Första mötet var bara pinsamt. Tjejen som skulle göra min behandling tog in mig i rummet o påbörjade behandling utan information om något. Jag fick fråga mig till informationen som alla salonger ska ge vid första möte med ny kund. Dessutom glömde hon ge mig skyddsglasögon. Kändes bara fel. Och inte gör dom området ordentligt heller. Trevliga via telefon men otrevliga på plats. Gå inte hit. Jag har aldrig skrivit omdöme om någon/några såhär men nu va jag bara tvungen. Gå inte dit!! Hittade La clinique via Groupon då jag köpte en del hos dom där. Tjejen lät väldigt trevlig i telefonen men när jag var där kändes hon ignorant. Blev otrevlig när jag frågade om även håret precis ovanför naveln ingick eller inte (skulle ta bort hår vid navelsträngen). Okej att det kanske var en dum fråga av mig men jag lät ju knappast otrevlig och tycker att det var en väldigt oproffsig attityd av henne… Slutade iaf med att hon drog med ”lasermaskinen” precis o ocanför naveln mkt snabbt och hårt, märkte att hon ville visa att det inte ingick… Men varför inte bara säga det på ett trevligt sätt? Hade ju förstått det.. Kändes sjukt olustigt att hon gjorde så och kände mig illa bemött när hon knappt säger hej då eller frågar om vi ska boka in nästa tid. (har köpt 4 behandlingar). Ska snart dit igen vilket inte känns så kul, men köpt är köpt och jag tänker iaf vara trevlig och hoppas hon är bättre nästa gång! Kan återkomma efter behandlingarna som kvarstår..

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.