Mår ni bättre av att klaga på andra?

Nu när jag har fyllt på min näsa (ytters lite) för att jag hade en liten knöl. Och eftersom att jag tjänar lite mer än en vanlig medelsvennson så tänkte jag att när jag skulle fylla på läpparna så kan jag lika gärna göra en lite korrgerin av näsan, bara för att jag kan liksom ;). Och folk tror då att jag har världens strösta komplex och sitter och kommenterar och ” fan vad stor näsa du har” ”operera den” haha.. Jag tycker inte att det är speciellt mycket fel på min näsa och jag har ALDRIG på något sätt tänkt på den. Utan det var Daniel Paris som gav mig den idén eftersom att jag såg vilken skillnad det blev på hans näsa 🙂

Det var som att när jag skrev om att jag hade högt hårfäste förut. Att förut så var det mitt komplex. Men nu senaste åren så har jag ALDRIG tänkt på det. Det stör mig inte och det är såhär jag ser ut. Och så överdrivet högt är det inte? Kolla bara på Elin kling, rihanna.. Ja. Och ska jag vara ärlig så är det MYCKET snyggare med högt hårfäste en lågt, men det är bara vad jag tycker.Jag älskar min panna och jag trivs bra med mig själv. Jag behöver inte klaga på andra och står och gråta i spegen 🙂

Och en sak lovar jag. Ni som skriver dumma saker, och kommenterar mitt utseende. Ta en titt på er själva istället. För ni kommer aldrig att knäcka mig 😉

sss

Vad är snyggast tycker ni?

IMG_9029

En bild på mig och Lojsan. Hon brukade alltid klaga på min panna. Haha men kolla på hennes? Hennes ögonbryn sitter ju ihop med hennes hårfäste 😛IMG_1657

Samma sak här.. Men som sagt. alla ser ju olika ut :O

(Visited 1 times, 1 visits today)

54 Comments

 1. anna april 26, 2013 at 12:15 f m

  men gör inte du samma sak nu genom att lägga ut bilder på folk du känner o säga elaka saker om dom??

  Reply
 2. Nathalie april 26, 2013 at 6:28 f m

  Jag tycker om dig och din blogg men du gör exakt samma sak mot dem när du hänger ut dem med bilder på din blogg för att poängtera deras fel. Bilderna du och Dessie la ut på Kissie visar bara på vilken nivå ni två ligger på.

  Reply
 3. melina april 26, 2013 at 7:19 f m

  du gör ju precis samma sak nu?

  Reply
 4. Evelina april 26, 2013 at 8:27 f m

  nu klagade du ju på henne? seriöst ge dig.

  Reply
 5. felicia april 26, 2013 at 8:34 f m

  dubbla budskap, men det kanske var meningen?

  Reply
 6. Jonna april 26, 2013 at 9:05 f m

  Hur fan kan man vara så elak som du är? Visst, många läsare skriver säkert dumma grejer men du är då inte mycket bättre när du skriver sådär om folk? Dubbelmoralen är nog din bästa vän. Tragiskt!

  Reply
 7. angelica april 26, 2013 at 9:52 f m

  Har aldrig tänkt på ditt hårfäste och helt ärligt så tycker jag det är snyggt som du har, högt hårfäste. Jag menar vem vill ha en liten panna??? DU ÄR HET….

  Reply
  1. Isabella Lily april 26, 2013 at 5:36 e m

   Jaa, vem kan göra någonting åt att dom har en liten panna?

   Reply
 8. sandra april 26, 2013 at 10:16 f m

  Haha bränt

  Reply
 9. JAS april 26, 2013 at 11:31 f m

  Asså haha jävla pucko. Låt folk ha sina pannor som dom föddes med även dom med korta!

  Reply
 10. emilia april 26, 2013 at 11:34 f m

  Tror inte du tjänar mer än 12000på din blogg…själv tjänar jag det fyr dubbla.
  Och nej, du knäcker inte mig. Vart bor du? Kolla upp till sjätte våningen ovanför svampen så ska du få se ett finger. Tönt

  Svar: du kan kolla vad mitt företag drar in om året 😉 haha… Wow! Jag anser inte att man är rik bara för att man har råd att bo på Östermalm. Jag vill inte bo där 🙂 jag vill bo på söder 🙂

  Reply
  1. emi april 27, 2013 at 1:23 e m

   Du tog ju uppenbarligen åt dig;) varför köper du inte den fetaste lägenheten på söder då?! 😮
   Varför reser du inte till bora bora varannanvecka?!?! 😮 fail

   Svar: Äh? Kan du förklara vad du menar är du rar…

   Reply
 11. a april 26, 2013 at 11:45 f m

  HAHAHAHAAHA ”kommer aldrig knäcka dig” SLUTA TRO ATT DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG, du är inte ens i närheten av andra skönheter här i Sverige 🙂 patetiska omogna flicka.

  Reply
 12. jen april 26, 2013 at 12:13 e m

  visst är de sara på sista bilden? men jag håller med dig, ser riktigt skumt ut med LÅGT hårfäste.

  Reply
 13. Sara april 26, 2013 at 12:25 e m

  Hej!
  Kan du inte bara säga att du är nöjd med ditt utseende och lämna det där?
  varför klanka ner på de med mindre panna, de kanske har samma komplex som du hade en gång i tiden. Det är lågt att trycka ner andra för att lyfta sig själv.

  Reply
 14. Stilguiden april 26, 2013 at 12:45 e m

  Vissa verkar uppenbarligen må bättre av att göra det.. sjuka idioter!!

  Reply
 15. Sofia april 26, 2013 at 12:52 e m

  Jag har oxå en jättehög panna, när jag har toffs så ser det nästan ut som jag är flintskallig framifrån. (det gör de säkert för dig oxå, för vi har lika hög panna på ett ungefär).
  iaf, de är samma för mej att folk klagar på min panna. 🙁

  Reply
 16. V april 26, 2013 at 12:57 e m

  Så som du klagar på låga hårfästen och säger att det är fult så är det precis likadant som när hårfästet är för högt. problemet med det är att det finns risk att man ser flintskallig ut vilket du ofta gör, dock tror jag att det har med att du aldrig fixat ditt hår snyggt.

  Reply
 17. lina april 26, 2013 at 1:35 e m

  tack för att du skrev det här! har alltid haft min panna som mitt största komplex men den senaste tiden har jag lixom inte tänkt på det speciellt mycket, det finns ju inte så mycket man kan göra.. pannan sitter ju där den sitter haha! men nu när du la upp bilder och jämförde så tycker jag faktiskt att det ÄR finare med hög panna 🙂

  Reply
 18. bläääääää april 26, 2013 at 1:43 e m

  jag mår faktiskst mycket bättre när jag klagar på dig 🙂 Bitch, ingen framtid alls har du HAHA trash

  Reply
 19. Emelie :) april 26, 2013 at 2:15 e m

  Kollar man på domdär bilderna var det ju finast med högt hårfäste men i verkligheten tycker jag det är finare med lågt 🙂 Brukar dock inte tänka på folks hårfästen haha

  Reply
 20. H april 26, 2013 at 2:31 e m

  Hehe ja hon sara bolay har så sjukt kort panna, det är stört!! ser ut som Teresa Giudice från real housewives of new jersey.. det ända man tänker på när man ser henne ju. En hög panna (som 99% av alla modeller har) går också att dölja lätt samt framhäva men dock inte korta pannor, omöjligt.

  Reply
  1. Linda graveleij april 26, 2013 at 5:01 e m

   Och hur snygg panna har du då miss vågar inte lägga ut namn, jävla nolla! Antar att Sara är 7000 ggr snyggare än du vare sig du har liten eller stor panna.

   Reply
 21. Hanna april 26, 2013 at 2:50 e m

  Men om du säger att folk inte sk anklaga på dig så undrar jag hur du tänker när du säger att det är så mycket snyggare med stor panna eller högt hårfäste? Jag själv har liten panna och om du kan sitta och säga att det är fult så tycker jag verkligen att folk kan fortsätta kalla dig ful, anka, trash, ful näsa osv. Undrar när du ska börja mogna 😛

  Reply
 22. Hanna april 26, 2013 at 2:54 e m

  Du har ju överdrivet stor panna. Det ser ut som om du har peruk, sjukt fult.

  Reply
  1. K april 26, 2013 at 9:03 e m

   Men omg! För helvete hon har ju inte valt sin panna.. Vad fan får du ut av att sitta här och skriva massa skit? Såna som du som skapar hat. Sorgliga människa.

   Reply
 23. Evahle.se - må bra bloggen april 26, 2013 at 3:02 e m

  Perfekt att skriva: ”Mår ni bättre av att klaga på andra?” och sen sitta och klaga på personer som har lågt hårfäste i samma inlägg….

  Reply
 24. Lina april 26, 2013 at 3:23 e m

  Har just gjort ett inlägg om nyttiga, enkla och superduper goda bananplättar/pannkakor! Steg för steg med bilder, in och kika om du är intresserad! 🙂

  Reply
 25. Snowwhite april 26, 2013 at 3:47 e m

  Enligt skönhetsideal är de snyggast med hög panna, de senaste inom skönhetsingrepp (visserligen ett par år sen) så tog modeller bort de första håret närmast pannan för att just få en högre panna.

  Reply
 26. my april 26, 2013 at 4:17 e m

  What? Seriöst…
  Så sjukt onödigt att du ska ”skryta” om dina pengar och utseendet!
  Precis som att.. ”Jaa jag är snyggast av ALLA”
  Kort eller långt hårfäste, spelar ingen roll! Haaaa

  Reply
 27. ll april 26, 2013 at 5:01 e m

  Enda anledningen till att folk lägger ner massa energi på hur andra ser ut beror oftast på att dom e missnöjda själv med sitt utseende(även fast dom antagligen aldrig kan inse själv att det e anledingen)eller tvärtom,att dom e väldigt nöjd och stolt och däremed tror att dom e” bättre” än andra pga sitt useende(vilket bara e ännu vidrigt)

  Du ifrågasätter varför folk skriver elakt om ditt utseende,men skriver i samma inlägg själv elakt om lågt hårfäste..ger lite dubbla budskap,trist..

  Reply
 28. Linda graveleij april 26, 2013 at 5:03 e m

  Borde vara sjukt svårt för dig att få nya vänner (iaf behålla) när alla gamla och nuvarande hamnar på din blogg under elaka rubriker och texter! Herregud

  Reply
 29. a april 26, 2013 at 5:13 e m

  Du får definitivt första pris för Sveriges mest korkade människa. Oj förlåt, jag menar världens.

  Reply
 30. Fanny april 26, 2013 at 5:17 e m

  För hög och för låg panna är ju lika fult? varför skulle hög panna vara snyggare än låg bara för att du säger det? Ett normalt mellanrum är ju snyggast….dem bilderna du jämförde ovanför så var bilden med den höga pannan snyggare men du ser ju faktiskt bara konstig ut med din panna, ser ut som att du är flintis och bär peruk på riktigt…

  Reply
 31. Hanna april 26, 2013 at 5:29 e m

  Först frågar du om vi mår bättre av att klaga på folks utseenden, och så gör du det samma, dubbermoral?

  Reply
 32. E april 26, 2013 at 5:39 e m

  Man blir verkligen chockad när man läser alla elaka kommentarer till Paow. Lägg ner för fan, passar det inte så stick härifrån, vad är meningen med att komma hit bara för att kommentera negativa saker? Har folk inget bättre att göra om dagarna?! Dessutom så tjänar Paow pengar på att ni kommer hit och slänger in negativa kommentarer så it’s your loss 😉 TeamPaow

  Reply
 33. emma april 26, 2013 at 6:07 e m

  hahha men orka. du fråga om folk känner sig bättre när dem klandrar ner andra, ändå sitter du och skriver om hur fult det är med ett lågt hårfäste? Väx upp snart vännen 🙂

  Reply
 34. sofie april 26, 2013 at 6:09 e m

  ”Hej!
  Kan du inte bara säga att du är nöjd med ditt utseende och lämna det där?
  varför klanka ner på de med mindre panna, de kanske har samma komplex som du hade en gång i tiden. Det är lågt att trycka ner andra för att lyfta sig själv.”

  Sara skrev det ovan vilket är precis min tanke. Visst, du vill ”slå tillbaks” på dem av dina föredetta(?) vänner som sagt detta till dig…. men samtidigt så är du ju elak mot varenda en av alla andra tjejer som inte har sagt något elakt om din panna eller hårfäste. Hur snällt och moget är det att klanka ner på typ 50% av tjejerna som följer dig? Antar det är lika vanligt med lågt som högt hårfäste.

  Reply
 35. madde april 26, 2013 at 6:10 e m

  Nu tog ju du en jätte fin tjej med högt hårfäste och en inte lika fin tjej med lågt hårfäste. Det är klart som fan man tycker att tjejen med högt hårfäste är finast. Men det har ingenting med hårfästet att göra, utan den vänstra är ju finare i ansiktet.

  Reply
 36. Kim april 26, 2013 at 7:04 e m

  Jag förstår din känsla när folk klagar. Men är det relevant vad som är finast? Går det inte bara att konstatera att både högt och lågt hårfäste kan vara fint?

  Reply
 37. Erika april 26, 2013 at 7:16 e m

  Du är jättefin Paulina och det är kul att höra att du också tycker det 😀

  Reply
 38. Alice april 26, 2013 at 9:18 e m

  Tycker du passar bra i lugg med din panna. Jag menar man får ju ha håret så det framhäver ansiktet bäst

  Reply
 39. sandra april 26, 2013 at 9:28 e m

  Du blir inte finare av att klanka ner på någon annan.

  Reply
  1. Elin Andersson april 27, 2013 at 3:04 e m

   håller helt med!

   Reply
 40. Fiorella april 26, 2013 at 10:37 e m

  Ditt hårfäste ser ju helt normalt ut?!?!

  Reply
 41. Stephanié april 26, 2013 at 11:09 e m

  Hahah… ”Jag behöver inte klaga på andra och står och gråta i spegen”

  I samma inlägg nedvärderar du lågt hårfäste samt hänger ut tjejer med lågt hårfäste. Ironin i det, men I almost belived you. 😉

  Reply
 42. Maya april 26, 2013 at 11:16 e m

  Förstår inte hur du tänker, trodde du hade förändrats och fått lite vett. Tydligen inte, sitter och snackar om olika plastikingrepp och annat ytligt. Noterade också att du skrev: Mår ni bättre av att klaga på andra, sen snackar du skit och klagar på andras utseénde. Väx upp, jag är 16 och verkar vara minst dubbelt så smart.

  Reply
 43. Elin april 26, 2013 at 11:34 e m

  Du är verkligen så himla elak. Hur kan du ha vänner?!?!

  Reply
 44. Tina april 27, 2013 at 5:53 f m

  Själv har jag lågt hårfäste, vilket jag aldrig hade tänkt på förän min kille sa det haha! Jag tycker ändå att jag ser bra ut trots detta haha 😉

  Reply
 45. Kim Karlgreh april 27, 2013 at 3:42 e m

  Du är sjukt snygg, skit i vad alla andra tycker och tänker! Dom som hatar kan kolla på sig själva i spegeln innan dom kritiserar någon annan!

  Reply
 46. nananana april 27, 2013 at 4:29 e m

  tycker det är jättebra att du skriver såhär, men jag tror dig knappast. Var dig själv istället…

  Reply
 47. adnil april 27, 2013 at 6:01 e m

  jag har oxå hög panna o de ser mycket bättre ut en en låg panna x))

  Reply
 48. Nikita Blomkvist maj 3, 2013 at 12:20 f m

  haha fan jag gillade din blogg och hur du verkar vara som person fram tills detta inlägg… Tur att det finns fler bloggar

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *