Måste fixa ett mobilskal

Måste ju fixa något bra skydd till min nya mobil innan det händer något (och sen är det ju snyggt/gulligt/kul också)! Har ju pajat ett halvt dussin mobiler på ett par år. Kan inte fortsätta på det sättet, då blir jag ju fattig! 😛

Har kollat runt lite och nu har jag hittat ett ställe som har massor med skal och andra grejer till min iPhone 5.

Zipper-iPhonevaska-Svart-Cream-2_4195
Denna från www.jbutiken.se tyckte jag om!

Skal-iPhone-5-Rilakkuma-Rosa_5770
Hur skulle någon vilja skada denna mobil? Hahaha… Vad tycker ni om denna rosa…? Ska nog ha en av varje, en snygg och en, hum, gullig!

Okej, nu har jag delat med dem och fått en rabattkod till er kära läsare, så skynda nu för anger ni PAOW rabattkod så får ni 20% rabatt på allt i butiken! Kan det blir bättre?

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (5)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Alexandra Nilsson - Bra och mindre bra saker just nu.. Alexandra Nilsson - Tänk att sommaren är över.. Alexandra Nilsson - Daniel betalde 5000 kr för lunchen med mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *