Min fina kära älskade syster.

Min fina kära älskade syster! Jag tycker inte att du ska bry dig om dom som pratar bakom din rygg, o vännerna som inte bryr sig.

Folk kommer att svika dig, hata dig och älska dig, men man måste vara stark. Jag vet att det bara är ord och ord betyder så lite.

Om våra ord är svåra att ta in och vi inte förstår hur det känns, vad betyder då dom människornas ord? Dom som försöker bråka med våran familj… Och vet du om en sak? Vi är starkare än alla dom. Vi är bättre. Vi är starkare.

Vi älskar varandra.

563811_319978954795301_1344910220_n

(Visited 130 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Mia april 19, 2013 at 1:49 f m

  <3 Fint <3

  Reply
 2. Lovisa april 19, 2013 at 10:37 f m

  Hej Paulina! Tack för en superblogg! Du är så himla fin och inspirerande. Du är liksom verkligen dig själv. I like it. 🙂

  Jag tänkte tipsa dig om en bloggtävling som körs just nu på Shopello som jag hittade. Man kan vinna ett par monsterskor från Jeffrey Campbell – behöver jag säga mer? 😉 Grejen är att det bara är 10 personer som är med och tävlar hittills och vinnaren utses nästa vecka, så jag antar att det är stor chans att vinna. Jag har ingen blogg själv så jag kan inte delta, men jag tycker att skorna skulle passa dig som en smäck! Om inte annat kanske du kan tipsa någon läsare att delta? Skorna är TO. DIE. FOR!

  http://www.shopello.se/tavling

  Reply
 3. hej april 19, 2013 at 12:03 e m

  har sj en lillasyrra på 10 år å man mår ju så dåligt att dom snart ska gå igenom samma grejer man gick igenom. o jag vill bara skydda min syrra från allt. lär din lillasyrra att hon är bäst!! men att hon alltid ska vara ödmjuk.. lär henne att hon bara ska umgås med vänner som hon mår bra av.
  lär henne att att sätta sina egna behov först. tur att din syrra har dig. du är hennes storasyrra så det är ditt uppdrag resten av ditt liv att vara hennes storesyrra:)

  Reply
 4. Alina april 19, 2013 at 12:22 e m

  Älskar hur du ställer upp för din lillasyster! Låt ingen vara elak mot henne och tillsammans är ni sååå fina! Önskar jag också hade en storasyster som brydde sig om mig!

  Kram

  Reply
 5. Annie Maria april 19, 2013 at 3:56 e m

  Syskonkärlek är den bästa kärleken <3 Har en lillasyster som jag skulle offra allt för om det behövdes… Hoppas det fixar sig för er 🙂

  Reply
 6. Lollo april 19, 2013 at 8:23 e m

  Så jävla sant! Vilka eller vem är familjen som bråkar med er paow ????

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *