Natten är ung och jag ligger vaken..

Ja, idag så bokade Nicklas biljetter till mig och honom till Magaluf. Så den 19:e så bär det av till Maggan. Och gissa om jag är taggad!! Oh, så kul det ska bli att äntligen få komma iväg lite. Och att få jobba i bar också. Dock så fick jag lite panik över att jag kollade på bilder från i helgen och jäklar vad jag börjar se sliten ut efter allt festande. Jag såg fan fräschare ut när jag kom hem från Mallis förra sommaren. Så nu tänkte jag vara nykter ändå fram tills jag åker. Ska sysselsätta mig på andra sätt på helgerna. Ska jag vara ärlig så är jävligt trött på att gå ut i Stockholm. Alltid samma människor, alltid samma ställe. Och jag känner bara ”urk!” på det.

Idag så har jag varit på stan och shoppat lite. Jag visar er imorgon!

Har ju varit hemma hos DP ett par dagar och kom äntligen hem till min älskade Mady! Shit, vad jobbig hon är, typ myser mig i ansiktet och står på mitt bröst. Världens keligaste katt måste det vara! Min älskade Maddiken. I helgen så ska vi ut till pappas land och grilla. Och då ska jag ta med henne så ska hon få springa lite fritt. Åh, så glad hon kommer att bli!

Bild 2013-04-18 kl. 00.14

Mitt mysmonster!

(Visited 56 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Linda april 18, 2013 at 7:59 f m

  Bor du hemma fortfarande eller är du tillbaka till lägenheten? Låter nästan som om din katt får bara ensam jävligt mycket…. Ska du ens ha katt?

  Svar: Jo du, katten bor ju hemma hos mig och det är hemma hos mamma och där finns alltid någon om jag inte är hemma, så ta det lite lugnt nu.

  Reply
 2. Linda april 19, 2013 at 11:16 f m

  Va bra att höra. Inget illa menat men hade en granne som lämnade sin katt ensam så dem dog och jag har arbetat som volontär på samvetet( katt hem ).
  Jag brinner väldigt mycket dör skit och återigen det var inget illa menat!

  Ha en bra dag

  Svar: Lugnt. Klart man kan få undra!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *