Prova med Paowrabatt!

Har du gått och funderat på att prova e-cigaretter? Då ger jag dig nu möjligheten att prova Sveriges största e-cigarettmärke med 20% rabatt!

Om du anger OW-PAOW i varukorgen så får du rabatten på vad du än väljer att prova! Kolla in alla olika varianter på www.oddwolf.se och börja en sundare vana idag!

Ser ut och känns som riktiga cigaretter, men är mycket billigare och sundare!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (6)
 • carro

  Tänkte bara vara snäll att meddela att det blir dyrare när man skriver in den koden! Kram

  Svar: Skojar du med mig? Rabatt betyder minskad kostnad. Du får gärna förklara hur det skulle bli dyrare 🙂 Jag kollade nyss och det försvann 20% från beloppet…

  • carro

   Måste ha varit vajsing, Det fungerar nu =) Vet du förresten om smaken virginia smaker som vanli tobak? Vill ju ha så lik smak som möjligt, men fattar inte rikitigt vilken jag ska välja? Kram

   Svar: Hej! Kul att det funkar nu då! 🙂 Ja, Virginia är en tobakssmak, men den är lite sötare än vanlig tobak!

 • malin jönsson

  Glöm inte delta i tävling #1 där priset denna gången är en stegräknare från Asaklitt!

  http://blogg.improveme.se/ohdeardiary/2013/04/06/tavling-1/

 • HANNI ♥

  funkar dom ens?

  Svar: Vad menar du? Så klart fungerar dom! Massor med rök och den rätta känslan!

 • Lina

  Det enda jag var mossnöjd med är att man måste ta blossen direkt ner i halsen om man ska få mycket rök. Men tack vare dom slutade jag i augusti efter jag rökt i 5år!

 • isabelle

  Hej 🙂 tänkte bara fråga hur länge rabatten gäller? Jag håller på att sluta röka och har länge funderat på att beställa e-cigaretter, och nu när jag såg att du har fixat rabatt så ska jag verkligen passa på. men får inte pengar förrens om två veckor. men om jag har förstått rätt så kan man ta på faktura? Så tänkte göra det nästa vecka någon gång, men gäller rabatten fortfarande då?
  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *