Större läppar utan ingrepp..

Har fått en massa kommentarer om att jag skulle ha fyllt läpparna igen.. Men det har jag inte gjort. Jag har fått pröva en ganska rolig sak. Nämligen en läpppump som jag kör med lite då och då.. Dock så får man vara försiktig och följa instruktionerna noga så att man inte får blåa läppar.

Det håller i sig mellan 2-4 timmar. Och ja det gör det faktikst. Helt sick!

Resultatet blir naturligt och klumpfritt och det är helt smärtfritt och säkert att utföra! Man kan se skillnaden direkt efter första användningen.
Fylliga läppar direkt
Naturligt resultat
Smärtfritt & säkert
Bra alternativ till sprutor och kirurgiska ingrepp

Här är en bild innan jag pumpade dom.

För att köpa den gå in här:

Hemsida: http://amazingbeauty.se/

kod : Paow =  frifrakt

20130329-174733

Och en bild direkt efter. Har var dom lite väl stora kanske, men tänk på att jag har stora läppar från innan.

20130328-145700

Här är en video.

(Visited 1 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. april 2, 2013 at 4:16 e m

  Precis beställt en sån nu!!!
  Snälla kan du inte göra en video på hur man gör och så man kan se före/efter 🙂 vore grymt om du ville det!!
  Tack för en kanon bra blogg förresten, du är gryyyym!!

  Reply
 2. Fia april 2, 2013 at 5:32 e m

  Vilken rosa färg har du i håret? 🙂

  Reply
 3. Rima september 11, 2013 at 11:49 e m

  Hej vad heter hemsidan

  Reply
 4. Caroline december 15, 2014 at 3:05 e m

  Äntligen har den kommit SVERIGE. Jag har använt pumpen nu i tre veckor och är suuuupernöjd med resultatet, jag köpte min på http://www.lappump.se och rekommenderar den till alla som vill ha fylligare läppar utan kirurgiska ingrepp 😉

  Reply
 5. Amalia december 27, 2014 at 12:18 e m

  Tack så mycket för tipset om läppumpen! Bra att man kunde köpa den på http://www.lappump.se
  jag är supernöjd och den fungerar suveränt! Rekommenderas starkt!

  Reply
 6. Linda februari 6, 2015 at 7:37 e m

  Först vill jag tacka för att du testat läppumpen. Köpte min på nätet och har nu fylligare läppar. Är supernöjd. Har den med överallt. Får komplimanger hela tiden för mina putande läppar. Slipper puta nu, nu putar dom av sig själva. Just ja, köpte min hos hudroller.se

  Reply
 7. Jan mars 1, 2015 at 4:53 e m

  399 kr för en plastbit. Än är inte den dummaste kvinnan född..

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *