Vi festar på.

Hej på er. Igår så var det inte en speciellt bra kväll. Började den med rödtjut med min kärring Annie, snackade strunt och blev berusade. Gick ut, mötte upp Annica. Gick till Langlo, Cafet Magenta och White room. Stämingen var dålig och jag kunde inte slappna av. Det sög ju. Men sen så mötte jag upp min fina vän Nicklas och vi drog på en liten efter präla. Väldigt trevligt och det slutade med Torkel i Knipa sen så sov jag i en säng med 3 killar. Daniel Paris hade haft smörgåsbord. Haha!

Nu är jag hemma hos DP ocg lagar mat. Soft!

Annica-Holmberg-Paulina-Danielsson-Yasmin-Jamai-Annie-Lindblad
Öka din bröststorlek lagom till sommaren! Naturlig bröstförstoring från Bust-Up, klicka här!

Annica-Holmberg-Annie-Lindblad

624956_729_532_1

625038_729_532_1
Beställ Blackhead Killer idag! 5 förpackningar för 99 kronor. Glöm acne och pormaskar.

5

Bilder från finest.se & Stureplan.se

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *