Det blev en så grym kväll/natt igår!!

Valborg och ja, överskattat är det väl men ändå måste jag säga att min Valborg var riktigt bra. Jag och Annie fixade oss hemma hos min mamma sen tog stureplansbrudarna en taxi in till Kåken och röjde loss redan där! Sen träffade jag upp Viktor och hans polare så vi gick till Amba där var det ös! Vi beställde in några drinkar av min kompis och sen dansade vi. Det var så mycket folk förmodligen för att alla studenter hade mösspåtagning igår så alla ville ha kul!

Sen tog jag med min lilla pojkspoling med till mina polare i Solna, haha! Så vi satt där i flera timmar och festade, så mysigt! Jag var lite trött imorse och idag har njutit av 1 Maj! Ikväll blev det lite käk med DP, nu ska jag kolla film och mysa! Puss
Paow
Denna outfit hade jag igår! En gul t-shirt och #fckperfection kepsen , tjeeeeena!

15
6
1

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. natalie maj 2, 2013 at 4:18 e m

    vad heter din kompis i solna ? 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *