God morgon!

Första natten i nya lägenheten avklarad. Riktigt skönt att sova själv faktiskt. Och i min riktiga säng. Den jag köpt för egna pengar. Haha att köpa en säng för egna pengar är faktiskt lite jobbig. Inte riktigt lika jobbigt som att köpa en dammsugare för 1900 kr, för det bokstavligt talat ”sög” verkligen.

Tänkte ta en dusch och sen så ska jag fixa i badrummet. Eftersom jag packade så fort så har jag bara raffsat ner allting i lådorna. Så det kommer att bli ett helvete. Men med lite musik så lär det väl bara ta 3-4a timmar. Sen så ska jag till pappas krimskramsaffär och köpa ljus, gardiner, bestick osv. Kan ju behövas. Ja, nu ska jag inte tjata om att jag måste ”fixa” som jag typ gjort i dom fem senaste inläggen. Ska verkligen komma igång med bloggandet nu. Att se det här som en ”nystart” med tanke på att jag har tagit mitt förnuft till fånga och ska inte säsonga (rimmar ju!). Självklart så blir det en semester 😀 men that’s it! Svenne liv<3 20130513-082202.jpg Jag och Mady. Min sömntuta!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *