God morgon!

Första natten i nya lägenheten avklarad. Riktigt skönt att sova själv faktiskt. Och i min riktiga säng. Den jag köpt för egna pengar. Haha att köpa en säng för egna pengar är faktiskt lite jobbig. Inte riktigt lika jobbigt som att köpa en dammsugare för 1900 kr, för det bokstavligt talat ”sög” verkligen.

Tänkte ta en dusch och sen så ska jag fixa i badrummet. Eftersom jag packade så fort så har jag bara raffsat ner allting i lådorna. Så det kommer att bli ett helvete. Men med lite musik så lär det väl bara ta 3-4a timmar. Sen så ska jag till pappas krimskramsaffär och köpa ljus, gardiner, bestick osv. Kan ju behövas. Ja, nu ska jag inte tjata om att jag måste ”fixa” som jag typ gjort i dom fem senaste inläggen. Ska verkligen komma igång med bloggandet nu. Att se det här som en ”nystart” med tanke på att jag har tagit mitt förnuft till fånga och ska inte säsonga (rimmar ju!). Självklart så blir det en semester 😀 men that’s it! Svenne liv<3 20130513-082202.jpg Jag och Mady. Min sömntuta!

(Visited 15 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Jessica maj 13, 2013 at 10:18 f m

  jaaaha, har helt missat att du inte ska iväg till maggan??

  Reply
 2. Evelin & Alexandra maj 13, 2013 at 11:03 f m

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

  Kram!

  Reply
 3. Natalie maj 13, 2013 at 1:35 e m

  Så otroligt mysig katt 🙂

  Reply
 4. jen maj 13, 2013 at 2:27 e m

  åhh vad roligt att bo på eget igen 🙂 har du din fina madicken med dig?

  Reply
 5. Sarah maj 13, 2013 at 4:02 e m

  Finns det något bättre än en spinnande katt på bröstet? Tror knappast det 🙂 Mysig bild! Har själv en katt som jag är helt galen i! Klarar mig knappt en helg utan henne typ! 🙂 Min blogg var med i tidningen i fredags! 🙂 Kika gärna in & säg va ni tycker!

  Ha en fin dag! <3

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *