God morgon på er!

Jag är uppe fett tidigt idag. Men vaknade med illamående (läs: INTE GRAVID) utan jag brukar vakna upp illamående ibland… Det suger ju!

Gick in och läste på skvallerbloggarna och läser att anledningen till att jag inte skulle åka till Mallis var för mitt ex jobbar där? Och dom lägger fram det som värsta grejen över det blablabla, stackars lilla fega ”paowi” 🙁 … Haha!. Anledningen till att jag inte åkte dit nu den 20nde var för att jag fick min lägenhet en vecka innan. Och för att jag kanske gillar någon i Sverige. Så jag sköt fram resan lite. Det har ingenting med mitt ex att göra. Båda vi är vuxna människor. Jag tror att vi klarar av att hälsa på varandra när vi ses. Eller vad tror ni? Vi kanske slåss? Not. Vi har inget otalt. Och nej det kommer inte att bli något mellan oss igen när vi ses. Jag vill inte ha någon som är tillgänglig för alla och anledningen till att vi gjorde slut var inte för att jag discohånglade med en kompis utan för att jag aldrig var en del av hans plan som är att säsonga hela livet. Helt enkelt inte meant to be 🙂

Är även pisstrött på skvallerbloggarna, måste vara riktigt bittra människor som sitter och river sig av svartsjuka. Hur kan man på riktigt, vända allt. Och då menar jag allt mot än till något dåligt? Som när jag skrev om kattmördaren och kallade honom för babbe? Och ja, tänk er så här – om det hade varit svensk som gjort det så hade jag skrivit ”skäms över att vara i samma land” som det där äcklet också. Det framkommer aldrig att det han gjort faktiskt är VIDRIGT, nej, utan man vänder ALLT mot mig.

Och till alla bitterfittor. Det är sommar. Åk till Magaluf och skaffa er en brunbränd tatuerad hunk för en kväll så ni blir riktigt j*vla påsatta så att ni är lite glada resten av året 🙂 Samma sak till er bittra killar som kommenterar – uppenbarligen så får ni inte ligga i Sverige. Så finns det bra glädjeflickor på internet. Och ni som ska till Mallis. Det finns ett horhus i Palma.

images-1

Favim.com-23786
Öka din bröststorlek lagom till sommaren! Naturlig bröstförstoring från Bust-Up, klicka här!

397836_501299289917655_282399881_n

(Visited 42 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Sofia maj 22, 2013 at 8:15 f m

  Du har blivit den STÖRSTA TÖNTEN! Åh Sverige, åk och ligg runt! Sära benen för varenda jävel ni ser! Be like me! Jag skäms ihjäl stackars lilla flicka. Lätt att få, tror du är något… Bye bye denna bloggen….
  En till sak, ska du ta bort denna kommentaren också eller?

  Svar: jag har öppet hus här hemma. Alla får ligga!!

  Reply
  1. Lotten maj 22, 2013 at 11:57 f m

   Va? Paow har haft en kille efter Hugo..Är det att sära för alla? Du måste vara en kille..Kissie då? Hon är ju både otrogen och har ny..

   Reply
   1. Jenni maj 26, 2013 at 3:05 e m

    Haha. Så man kan inte sära på benen för någon man inte är tillsammans med?

    Reply
 2. Jenny maj 22, 2013 at 9:12 f m

  Så jävla klockren! Du tänker precis lika som mig, (är 91a) !!

  Reply
 3. Lotten maj 22, 2013 at 11:56 f m

  1. Du ser fantastisk ut, så fin i hyn och du ser glad och lycklig ut. 🙂 Tror aldrig jag sett dig med så otrolig hy.har du gjort någon behandling?

  2. Hahaha! Glädjeflickor till killarna, fukn word på den! 😀 Tycker svenska killar är hemska. 🙁 Efterhängsna och oartiga.

  3.Kan vi inte få se lite av lägenheten? Är så spänd på inredningsinspiration. :p

  Reply
 4. mackan maj 22, 2013 at 12:13 e m

  du är för skön alltså, diggar din stil! 😀

  Reply
 5. Dorian Gray maj 22, 2013 at 12:46 e m

  Läst länge, kommenterar aldrig. Tänkte bara skriva något om att du inte ska låta hatarna lämna fläckar. Vet att du är stark, starkare än de flesta tjejer i din ålder och det är därför du vågar stå för en åsikt. Men står man för sin åsikt får man kritik och jag tycker det är sorgligt att den kritiken allt som oftast består av rena personangrepp.

  Du har under flera år varit en av Sveriges största bloggare. Det har du uppnått genom ditt utseende, men framförallt ditt språk och din kreativitet. Utan att ha närstuderat ämnet så är det väl inte helt otroligt att en övervägande majoritet av hatarna drivit egna blogg.se-bloggar men lagt ner efter femte inlägget utan kommentarer. I dessa tider av näthat känns det mer relevant än någonsin att uttrycka sin uppskattning och dunka lite snällt i ryggen.

  Du har ett fantastiskt språk där du både vågar vara självutlämnande och ärlig. Snäll och elak. Glad och arg. Barnslig eller vuxen. Dessutom är du kreativ och har ett uppenbart sinne för PR och i hur man säljer ett varumärke. Jag skulle kunna skriva länge om hur vacker du är, men dels känns det som du får den typen av kommentarer allt som oftast, och dels vill jag inte
  vara That guy.

  Nu blev jag lite babblig, men jag vill bara droppa en kommentar för alla vi som diggar din skit i tystnad. Tror att vi är många.

  Go shitless.

  Reply
 6. amanda maj 22, 2013 at 3:26 e m

  i thailand var det på grabbarna grus.

  Reply
 7. Elin Hedlund maj 22, 2013 at 3:33 e m

  Vadå du kanske gillar nån i Sverige? 😉 är det Kevin Beckström? Ska han flytta till stockholm eller ska ni ha distans!? kramis

  Reply
 8. nananana maj 26, 2013 at 10:58 e m

  ”Jag vill inte ha någon som är tillgänglig för alla” komiskt att du skriver så när det är precis sådan du är själv? Var han för lik dig, var det därför det inte funkade? Skriv det istället då! Vänd inte allt som om de vore hans fel… Som du alltid gör, med allt, och alla…

  ”Och till alla bitterfittor. Det är sommar. Åk till Magaluf och skaffa er en brunbränd tatuerad hunk för en kväll så ni blir riktigt j*vla påsatta så att ni är lite glada resten av året” tycker även här att det är komiskt att du tror man måste ”bli påsatt” för att vara glad? Nej, bara för att DU får din bekräftelse genom att ”bli påsatt” till höger och vänster av killar betyder det inte att ANDRA hittar sin lycka där. En del är faktiskt lyckliga med sig själv och behöver inte knulla för uppmärksamheten.

  Tycker du alltid tjatar om att du värnar om det fria språket – men själv både dömer du, skriver elakt om ALLA andra – för det är alltid alla andras fel men inte ditt. Så du får säga vad du vill, men ingen annan? Är det inte dags att du står för din del av ansvaret i de diskussioner du skapar genom att håna/trycka ner och döma människor? Om du verkligen stod för det fria ordet skulle du inte bete sig som 14 utan som en vuxen människa där du kan se saker i olika perspektiv… Du har säkert en god tanke bakom allt, men du framstår som en jubelidiot för oss lite äldre och med lite högre intelligenskvot.

  Svar: Det är alltid lika kul när någon kommer dragandes med argument som ”jag är äldre, jag är smartare, min intelligenskvot är högre” för då VET man att så inte är fallet. Jag trodde det var uppenbart att jag uttrycker MINA tankar och inte vad DU eller andra ska tycka. Om du inte fattat det innan så är det faktiskt så det är. Jag kan se saker ur mer än ett perspektiv, men jag ger uttryck för min tankar så som jag vill, inte så som andra vill. 🙂

  Reply
 9. Jen juni 1, 2013 at 9:16 f m

  Word

  Reply
 10. Jessica juni 1, 2013 at 8:07 e m

  Hahah folk är så jävla löjliga, även i dom här kommentarerna försöker de vända allt mot dig. ”Och till alla bitterfittor. Det är sommar. Åk till Magaluf och skaffa er en brunbränd tatuerad hunk för en kväll så ni blir riktigt j*vla påsatta så att ni är lite glada resten av året” garvade jag högt åt, så jävla sant och bästa jag läst! HA LITE JÄVLA HUMOR!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *