Jag ska byta ut mitt löshår imorgon!

Oh vad jag är taggad. Jag ska nu pröva att fixa mitt hår hos Jasmine. Har hört jätte mycket om henne och Dessie gör ju alltid sitt hår hos henne. Så nu är det dags för mig också! Och det är så billigt också.

Folk som fixar håret hos Jasmine. Desiree Nilsson, Sarah Tjulander, Citty Olsson, Pernill Whalgren, Typsteffi, Ellen Bergström osv 🙂

Det kostar mellen 2900 – 2300 kr vilket jag tycker är ett rimligt pris. Nån annan gång när jag fixade håret så betalade jag 6 tusen, vilket känns väldigt onödigt.

Hos Jamines hair så kan man även göra naglarna. För att läsa mer så kan ni gå in på hennes hemsida. Hon sitter i Stocholms city!

http://jasmineshair.se/

Desiree-3201210221539545610_sbig

Två Bilder på Dessies hår som Jasmine har gjort 🙂

Åå är så tggad på att få långt hår igen 😀

(Visited 135 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. lina maj 21, 2013 at 2:44 e m

  sjukt snyggt!

  Reply
 2. Jessica maj 21, 2013 at 3:24 e m

  nog för att dessans hår för det mesta ser förjävligt ut.. slitnare än nått.

  Reply
 3. fannyv maj 21, 2013 at 4:54 e m

  Jag testa göra microringar där nyligen. tog ut håret efter 3 veckor för de blev så jäävla risigt.Skötte håret bra och allt sånt men nej jag hade hellre lagt mer pengar och fått något bra som hållit 3 månader som utlovat.. hoppas nu blir nöjdare än jag blev..

  Reply
 4. tomten maj 21, 2013 at 7:58 e m

  Har verkligen BARA hört dåligt om henne, kanske värt att lägga lite mer pengar för något som blir bra? Fast testa först om du har lust, men jag skulle inte våga. Förresten älskar jag dig i ditt hår när det är kortare, det är skit snyggt. Aja lycka till.

  Reply
 5. Natalie maj 22, 2013 at 1:59 f m

  villken metod anvander du ? 🙂

  Reply
 6. Pingback: Jasmines hår

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *