Med älskling!

Ikväll är jag hos DP och käkar god mat och umgås 🙂 Jag ska sova här ett par dagar är tanken eftersom att jag alltid sover så jäkla länge hemma i Tyresö. Men Daniel går ju upp tidigt varje dag och då blir det ju så att jag också gör det…För er som inte varit hemma hos honom så, det är inte direkt jättestort så man märker när någon vaknar och börjar göra sig i ordning och sånt. Men skönt det, nu när det är sol om dagarna vill man ju inte sova länge heller. Man vill ut i sooooolen!

Annars då? Ni är dåliga på att kommentera så jag ska börja ställa frågor till er. Vad gör ni ikväll? Är ni också hemma med en vän eller är ni ute och festar? Berätta för mig!

bild

vappe

o-matic
Viktpaket 199kr, Dämpa hungern, minska kroppsfettet

dp

P1020707

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (17)
 • julia

  Inför att jag sitter ensam och övergiven i min lägenhet och inte har något bättre för mig så kände jag mig tvingad till att kommentera.. Och därmed kommer någon stackare känna sig tvungen till att läsa detta.. Kan ju berätta något så roligt som att jag sitter och pluggar till körkortet ikväll (som alla andra kvällar) och att det uppenbarligen inte går så bra. Sitter med mitt fönster öppet så att det känns som att dom som går utanför pratar med mig, för den som ville veta det! Och ja, jag är forever alone. Okej nej, inte egentligen.. Älskar att jag sitter och skriver av min rastlöshet här..? Tycker förövrigt att du är en ball brud, gillar att du bara köttar på ditt egna sätt och skiter i alla andra.. Ditt liv, du bestämmer osv! Sen vet jag ju iofs inte hur du är som person egentligen men gillar i vilket fall bloggen! Okej, nu ska jag gå tillbaka till att plugga. (y) Haha kaos. Tjaa

  • Jessica

   Hej Julia!
   Läste att du håller på att plugga till körkortet? (Ja, jag var en av dom stackarna som läste igenom din kommentar för även jag är all alone, haha, skämt åsido)
   Jag ville bara tipsa dig (om du inte redan känner till det?) om trafikskolaonline.se, där kan du köpa ett paket med en jäkla massa teori och obegränsat med teoriprov att plugga på. Jag och några andra har kört med detta program och ingen har kuggat på provet, så om du tröttnat på att vrålläsa boken så rekommenderar jag dig att prova på det programmet. Pluggandet blir både lättare och roligare eftersom varje nytt test blir en utmaning!
   Lycka till! 🙂

   • julia

    Hej!
    Nej, den sidan har jag inte hört om, ska jag absolut kolla upp! Tröttnade på boken redan första sidan.. Jätte snällt av dig att tipsa om det! Tack! (:

 • Eveline - på äventyr i Oslo.

  Alltså. Vill du på riktigt att folk ska kommentera vad dom spenderar sin kväll med? Bättre med inga kommentarer alls än 100 totalt orelevanta och ointressanta, eller? =)

 • POOS

  Jag har vart på streetrace inne i stan fram tills nu och nu ska jag hem för att slänga mig i sängen. Är så trött!!

 • Lollo

  Hänger på söder. Nära dp och dig : )

 • Sofie

  Vad jag gör ikväll?? Jag är ute i Vaxholm och super mig så jävla full. Du skulle varit här! Punkt.

 • Tova

  Du borde blogga lite oftare! 😀 <3

 • Anna Katana

  När du skrev ditt inlägg låg jag redan och sov då jag skulle upp kl 5 på morgonen för att bege mig till jobbet. Innan dess hade jag jobbat till 21.00 så roligare lördag kan man ju faktiskt ha.
  Ha det gött!

 • Anna

  Jag hade en hemmakväll, kommer bli många sådana framöver för jag har brutit min fot… Not that fun!

 • Ida

  var på ikea hela dan + kvällen igår 😀 eller, var nästa tills dom stängde (20.00) men tar nån timma att åka hem med 🙂

 • jen

  kan man bli sötare än daniel:)

 • Tova

  Kan vi få se fler bilder av dina tattoos? Så jäkla nice.

 • Emma

  PAOW! <3
  måste få skriva av mig lite!!
  jag läser din blogg varje dag och hoppas du gör mera inlägg för jag tycker verkligen om att läsa DIN blogg. kram Emma

 • Clara

  Claranilzzon.devote.se

  Myssspys ni två!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *