Med älskling!

Ikväll är jag hos DP och käkar god mat och umgås 🙂 Jag ska sova här ett par dagar är tanken eftersom att jag alltid sover så jäkla länge hemma i Tyresö. Men Daniel går ju upp tidigt varje dag och då blir det ju så att jag också gör det…För er som inte varit hemma hos honom så, det är inte direkt jättestort så man märker när någon vaknar och börjar göra sig i ordning och sånt. Men skönt det, nu när det är sol om dagarna vill man ju inte sova länge heller. Man vill ut i sooooolen!

Annars då? Ni är dåliga på att kommentera så jag ska börja ställa frågor till er. Vad gör ni ikväll? Är ni också hemma med en vän eller är ni ute och festar? Berätta för mig!

bild

vappe

o-matic
Viktpaket 199kr, Dämpa hungern, minska kroppsfettet

dp

P1020707

(Visited 19 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. julia maj 5, 2013 at 12:45 f m

  Inför att jag sitter ensam och övergiven i min lägenhet och inte har något bättre för mig så kände jag mig tvingad till att kommentera.. Och därmed kommer någon stackare känna sig tvungen till att läsa detta.. Kan ju berätta något så roligt som att jag sitter och pluggar till körkortet ikväll (som alla andra kvällar) och att det uppenbarligen inte går så bra. Sitter med mitt fönster öppet så att det känns som att dom som går utanför pratar med mig, för den som ville veta det! Och ja, jag är forever alone. Okej nej, inte egentligen.. Älskar att jag sitter och skriver av min rastlöshet här..? Tycker förövrigt att du är en ball brud, gillar att du bara köttar på ditt egna sätt och skiter i alla andra.. Ditt liv, du bestämmer osv! Sen vet jag ju iofs inte hur du är som person egentligen men gillar i vilket fall bloggen! Okej, nu ska jag gå tillbaka till att plugga. (y) Haha kaos. Tjaa

  Reply
  1. Jessica maj 5, 2013 at 12:32 e m

   Hej Julia!
   Läste att du håller på att plugga till körkortet? (Ja, jag var en av dom stackarna som läste igenom din kommentar för även jag är all alone, haha, skämt åsido)
   Jag ville bara tipsa dig (om du inte redan känner till det?) om trafikskolaonline.se, där kan du köpa ett paket med en jäkla massa teori och obegränsat med teoriprov att plugga på. Jag och några andra har kört med detta program och ingen har kuggat på provet, så om du tröttnat på att vrålläsa boken så rekommenderar jag dig att prova på det programmet. Pluggandet blir både lättare och roligare eftersom varje nytt test blir en utmaning!
   Lycka till! 🙂

   Reply
   1. julia maj 5, 2013 at 2:31 e m

    Hej!
    Nej, den sidan har jag inte hört om, ska jag absolut kolla upp! Tröttnade på boken redan första sidan.. Jätte snällt av dig att tipsa om det! Tack! (:

    Reply
 2. Eveline - på äventyr i Oslo. maj 5, 2013 at 1:58 f m

  Alltså. Vill du på riktigt att folk ska kommentera vad dom spenderar sin kväll med? Bättre med inga kommentarer alls än 100 totalt orelevanta och ointressanta, eller? =)

  Reply
 3. POOS maj 5, 2013 at 2:04 f m

  Jag har vart på streetrace inne i stan fram tills nu och nu ska jag hem för att slänga mig i sängen. Är så trött!!

  Reply
 4. Lollo maj 5, 2013 at 3:27 f m

  Hänger på söder. Nära dp och dig : )

  Reply
 5. Sofie maj 5, 2013 at 5:03 f m

  Vad jag gör ikväll?? Jag är ute i Vaxholm och super mig så jävla full. Du skulle varit här! Punkt.

  Reply
 6. Tova maj 5, 2013 at 10:33 f m

  Du borde blogga lite oftare! 😀 <3

  Reply
 7. Anna Katana maj 5, 2013 at 10:36 f m

  När du skrev ditt inlägg låg jag redan och sov då jag skulle upp kl 5 på morgonen för att bege mig till jobbet. Innan dess hade jag jobbat till 21.00 så roligare lördag kan man ju faktiskt ha.
  Ha det gött!

  Reply
 8. Anna maj 5, 2013 at 10:49 f m

  Jag hade en hemmakväll, kommer bli många sådana framöver för jag har brutit min fot… Not that fun!

  Reply
 9. Ida maj 5, 2013 at 10:50 f m

  var på ikea hela dan + kvällen igår 😀 eller, var nästa tills dom stängde (20.00) men tar nån timma att åka hem med 🙂

  Reply
 10. jen maj 5, 2013 at 12:13 e m

  kan man bli sötare än daniel:)

  Reply
 11. Tova maj 5, 2013 at 6:00 e m

  Kan vi få se fler bilder av dina tattoos? Så jäkla nice.

  Reply
 12. Emma maj 5, 2013 at 8:03 e m

  PAOW! <3
  måste få skriva av mig lite!!
  jag läser din blogg varje dag och hoppas du gör mera inlägg för jag tycker verkligen om att läsa DIN blogg. kram Emma

  Reply
 13. Clara maj 6, 2013 at 6:21 f m

  Claranilzzon.devote.se

  Myssspys ni två!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *