Psykhemmen borde gå in och leta efter folk här. Jag är fortfarande så jävla upprörd på er idiotjävlar. BORT från min blogg ERA jävla smuts. Vill inte ha era äckliga pengar.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (25)
 • Charlotte

  Förstår att du upprörd.
  Jag kan inte ens förstå hur en människa kan få för sig att göra sådana saker och att det sen sitter och finns folk som försvarar en sådan jubel idiot är ju nästan ännu sjukare!

  Stå på dig Paow för du hade helt rätt i att skriva ditt inlägg även om du fick ta bort det på grund av ett avtal. Men vi alla vet att du står för det du skriver och det är viktigast!

  Kram på dig!

 • E

  Håller med dig, människan borde skjutas! Skit i alla idioter som skriver hatkommentarer de är lika äckliga som mördaren. Ibland hatar jag detta land just på grund av hur äckligt vissa människor beter sig!

 • Molly

  Jag håller mer Paulina till 100%! Och jag förstår inte att bara för man väljer att välja djurens parti, att välja att gå runt om snigeln istället för att trampa på den måste man vara vegetarian? Paulina skulle inte velat ha päls om man får se hur djuren skadas, och även om vi vet att dem skadas så blir man ju mer eller mindre blind på det. Paulina gör helt rätt när hon frågar er vem det är som bestämmer att människors, eran liv är mer värda än tillexempel en humlas! Ni tycker inte en humla är ett djur, men det vore ju egentligen ”okej” att jämföra oss med tillexempel lejon, varför är ett lejons liv mer värt än en humlas? Jag är själv VÄRLDENS djurvän, försvarar alltid dem! Men jag bär även själv päls! Och jag äter kött, men jag är mer än gärna med och stöttar djuren, skickar pengar varje månad till djurens rätt, väljer alltid frigående och bra kött som inte mått dåligt! Hoppas jag iaf.. Haha, nej det jag vill få sagt är att man kan ha starka åsikter och även ”göra saker” emot det, förstår ni? Jag älskar djur, men jag har pälsmössa tillexempel! Om pälsindustrin stänger ner, blir jag super stolt och glad för dem stackars djuren! Men det kommer göras i smyg iallafall, som tjuvjakt. För människor är IDIOTER! Vi borde veta bättre om vi ska kunna påstå att v är sååå mycket mer värda! Djur livnär sig på andra djur!

 • Jenny

  DU BÄR PÄLS!
  Skillnaden mellan dig och kattmördaren är inte så stor…

  • J

   Idiot, skillnaden är jäääävligt stor…

  • L

   Jag håller med dig. Tycker inte skillnaden är särskilt stor alls. Om man bär äkta päls [när det absolut inte är nödvändigt] har man inte mycket innanför pannbenet. Det är vidrigt att människor bär äkta päls. Jag skulle hemskt gärna vilja sy en kappa av en människa och värma mig i men det går ju inte förstås.

 • Boe

  Haha önskar fler bloggare kunde gå emot vissa läsare, men de flesta gör väl vad som helst för pengar

 • Sara

  Hej!
  Jag har inte haft ork att någonsin kommentera din blogg, men nu får det räcka – du är hur pinsam som helst! Skäms för hur du vill få dig själv att framstå som en tuff gangster som är stor i käften, gumman, have a seat och skärp dig. Du skämmer ut dig själv. Och ingen, absolut ingen är rädd för dig. Du skrämmer inte folk, så ta din ”streetsmartness” och din påstådda (que?) tuffhet och sitt. För den skrämmer ingen alls. Det är bara skrattretande.

 • Sassa

  Haha du är ju störd på riktigt?

 • Emma

  Jag håller helt med dig Paulina! Det mannen har gjort mot dom här stackars katterna är sjukt och hemskt! Så det är klart som fan han ska straffas och gärna få smaka på egen jävla medicin! Och att folk försvarar den här mannen får mig att må illa. Vad i helvete är mänskligheten påväg? Och att jämföra det hela med att djur också dödar andra djur för att äta. Vad har människorna innanför huvudet!? Den här mannen sprättade upp dom här stackars katterna, lämnade dom lindandes för att dö och sen la en liten lapp med en smiley på. Det finns ingen rätt eller förståelse med hans handling över huvudtaget! Och om man nu tycker det, så är man väl antagligen lika hjärndöd som mannen själv!

 • Order

  Du har iallafall blivit en stjärna på nordfront.se som tillhör SMR (nazister!):
  http://www.nordfront.se/bloggerskan-paow-till-kattmordaren-do-din-ackliga-babbe.smr

  Du får avgöra själv om det är bra eller inte.

 • nananana

  psykhemmen borde snarare leta upp dig…. Så du får hjälp någon gång!

 • Anneli

  Jag förstår dig OCH håller med dig upp till 100% paow!
  Han förtjänar inte att leva!Han borde få uppleva de han själv gjorde mot de stackars katterna!Idiotjävel!

 • Jenny

  Hej Paow!
  Är första gången jag kommenterar på din blogg, det jag störde mig på var när du skrev att hans familj borde dödas.. Dom är ju förmodligen helt oskyldiga till det som hänt. Om du skulle göra något dumt ska ju knappast hela din familj lida för det..
  Man har självklart rätt att bli heligt förbannad i ett sånt här läge men att klanka på någons familj eller ursprung är aldrig okej enligt mig.
  Ta hand om dig!!
  KRAM //Jenny
  p.s all heder till dig för inlägget du skrev om våldtäkt

 • saury

  Jag tycker folk är patetiska.. Först av allt, varför slösa sin tid på att läsa en blogg man inte ens gillar? Dessutom hade man hatat kattmördaren PRECIIIIS lika mycke om han så vore hel svensk eller vilken nationalitet han än skulle ha.
  lägg ner skit snack o sluta läsa paulinas blogg om de stör er så mycke, de är ju som sagt bara slöseri med er tid.

 • karmela

  Da burde de hente deg også. Fordi du ikke er helt god i hodet. Folk forsvarer ikke dyremishandling, men måten du tok det opp på. Stor forskjell. Kjære paulina. Se å få deg litt hjelp da. Og aldri finn på å få barn noen gang. Stakkars de da som hadde hatt deg som mor:(

 • sofie

  gilla ^^ riv i för vad du tycker 🙂

 • Linnea

  Jag förstår din frustration! ”Mannen” här i fråga hade dock en psykisk störning som kan leda till att han kanske inte förstår skillnaden mellan rätt och fel. DOCK är detta INGEN ursäkt från att bete sig som en jävla idiot och framförallt INTE rätten att plåga djur. Men felet ligger även i de ansvariga, om man har en kille som inte kan kontrollera sina handlingar vad gör han då ensam? Och varför någon som han vandra omkring ensam med en kniv?

 • Lojj

  Du är störd och paj! Sök pshykhjälp för fan!

 • Stina

  Jag förstår inte hur folk ens kan försvara hans handlingar…Eller jämföra ditt köttätande och din pälsanvändning. Jag är själv vegeterian och varit det sen jag var 12 år, använder inte päls och är starkt emot det och folk som använder päls. Har haft livliga debatter med folk om att vara vegeterian. Bär dock skinn och förstår att det finns de som tycker det är dubbelmoral. Men det jag inte förstår, utesluter det ena det andra? Att Paow är en kattälskare och vill se honom död, får hon inte äta kött då eller? Sluta leta fel, jag är glad att hon älskar katter så mycket, för det kanske leder till ändrade vanor om päls sen!

  Och sen någon idiot som kommenterade om att vi människor är mer värda än andra djur för att vi står över dom i näringskedjan?! Guuud, hur KORKAD får man bli?! Vi människor har något som djur saknar, dvs vi kan VÄLJA i fall vi ska käka kött eller inte, vi klarar oss utan kött. Djur agerar efte instinkter och överlevnad. Vi människor överlever även fast MÅNGA av oss är det genetiska bottenskrapet och egentligen borde dö!! Vi har vår intelligens att tacka för att vi är den dominerande arten, men vi är också den elakaste arten för vi MÖRDAR oskyldiga djur medvetet och med ett flin på våra ansikten!! Som kattmördaren. Stå på dig Paow för du har inte fel!!

 • tillla

  gillar mer o mer din person!!!! du verkar vettig o bra inte många folk som har den moralen, så idiot kommentarer e ju bara o blunda åt även om ja förstår att du blir sne… dont let idiots take your energy girl!!! <3 pous

 • anonym

  Har slutat läsa dina kommentarer för de flesta är helt jävla dumma i huvudet.
  Hoppas dendär mördaren dödar deras morsor så får vi se om de försvarar horgubben lika mycket!!! IQ befriade fittor.

 • sophie

  Hahaha fy fan vad jag älskar dig paowski!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *