Ny lägenhet!

Ibland så känns det som att jag står och trampar på samma ställe. Nu sitter jag i pappas nya lägenhet som är en takvåning i Mariatorget ock tittar ut. Jag bodde ju mer eller mindre hela mitt tonårs liv här, typ. Jag ser porten som vi brukade smygröka i. Jag ser södergrillen, ja där har man gjort många korvar. Jag ser även den älskade thaien som jag fortfarande älskar. Gud vad åren har gått fort. Speciellt det här året. Jag tror att det är för att jag har slutat försökt och bara vart. Jag vill så gärna fortsätta. Jag har aldrig mått dåligt så. Jag skulle inte påstå att jag är trasig. Jag bryr mig inte speciellt mycket om vad andra tycker eller tänker om mig. Men när jag börjar bry mig själv och börjar tänka om mig själv. Jag får min lägenhet i veckan. Det känns både skönt och jobbigt. Med tanke på att jag åker till Spanien den 19nde.. Så nu blir det turbo fix med lägenheten 🙂 taggad över det faktiskt!

20130506-195448.jpg

(Visited 26 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. MN maj 6, 2013 at 8:10 e m

  Vad betalade ni? Betalade ni för att få hyreskontrakt eller rent kontrakt för bostadsrätten?

  Reply
 2. sara maj 6, 2013 at 9:08 e m

  du är så himla fin paulina!!!

  Reply
 3. Kattis maj 6, 2013 at 10:01 e m

  Du är så fin!

  Reply
 4. looouie@instagram maj 6, 2013 at 11:08 e m

  Du är så sjukt lik skådespelerskan i filmen Mama !!!

  Reply
 5. Lollo maj 7, 2013 at 3:33 f m

  Grattis paow!!

  Reply
 6. Lisa maj 8, 2013 at 4:33 e m

  Du har hur vackra ögon som helst 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *