Rabattkoder från Paow :-)

Vad tycker ni – är det kul med rabattkoder på olika produkter? Många företag fattar att ni, mina kära läsare, är en viktig målgrupp för deras produkter och jag brukar kunna deala till mig hyfsade rabatter för bloggläsarna hos företag som jag gillar.

Jag tar gärna emot förslag på saker ni skulle vilja ha rabattkoder till och räkna med att det kommer att komma fler unika rabatter här som ni inte hittar någon annanstans!

Börjar med er som gått och funderat på att prova e-cigaretter och missade rabatten förut – nu ger jag dig nu möjligheten att prova Sveriges största e-cigarettmärke med 20% rabatt igen!

Om du anger OW-PAOW i varukorgen så får du rabatten på vad du än väljer att prova! Kolla in alla olika varianter på www.oddwolf.se och börja en sundare vana idag!

paow-groenan-1-sizecorrected
Ser ut och känns som riktiga cigaretter, men är mycket billigare och sundare!

Jag vet att ni sett mig med tobakscigaretter, men det är något jag verkligen försöker sluta med och då är det skönt med en ecigg som känns och smakar som en vanlig cigarett, utan att man blir dålig av den!

(Visited 200 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. melina juni 1, 2013 at 8:46 e m

  jaa

  Reply
 2. Carro juni 1, 2013 at 10:07 e m

  Jag vill ha rabatt på Metronista! Älskar deras klockor

  Reply
 3. mandis juni 2, 2013 at 7:38 e m

  nelly 🙂

  Reply
 4. natta juni 3, 2013 at 11:22 e m

  Hej kanske lite fel ställe att fråga på men vart köper du dina bikinis? om den är i en affär. har dom en hemsåda isåfall, jag har nämligen F kupa och hittat inga snygga bikinis utan det är bara tantiga..

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *