Nuuuu måste jag berätta! Igår åt vi världens godaste glass jag och mina vänner! Det är typ youghurt glass och så fick man ta massa olika toppings på! Det måste vi verkligen ta in till Sverige det var såå gott! Vilket geni man är, kanske ska starta upp en liten glasskiosk när man kommer hem 🙂

#eatlikepaow

 Skärmavbild 2013-07-03 kl. 17.40.02

Skärmavbild 2013-07-03 kl. 17.40.17

Saknar er, såå kul att jag får träffa på så många som kommer ner hit och släpper loss lite, säkert träffat över 1000 läsare på bara 2 år, sjukt! Ni är bäst babes!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (77)

You might also like

Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Alexandra Nilsson - Höstshopping.. Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Caroline Roxy - Urban Deli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *