Bästa dagarna i mitt liv typ!

Förlåt för de varit lite dålig bloggning här de senaste dagarna, men det har varit lite svårt att få något bra internet nu när beach lougen haft lite trassel med trunken hehe! Nu är jag på banan igen och glada nyheter, Daniel & Viktor kommer ner till Magaluf nästa vecka och då får jag även en riktigt bra kamera, såå skoj!

Jag tror inte ni fattar hur varmt det är här nere just nu, alltså det är helt galet! Det är så varmt att jag knappt kan andas. Men man ligger för det mesta dels vid poolen och sipprar drinkar, precis som det ljuva livet ska vara! 😉 Puss.. Kolla även in min middag som jag åt med en trevlig kille här om dagen ( typ dejt ) hehe!
paiow

(Visited 30 times, 1 visits today)

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *