Mina skor

skosko

Fick flera frågor om skorna jag hade på mig kvällen innan jag åkte ned hit till Mallis igen och tänkte berätta att dom kommer från www.agirlsbestfriend.se och att det är riktigt bra skor nu på sommaren! Lätta att ta med (de är ju hopvikbara) och snygga!

Som vanligt när det är något bra jag hittar så har jag ordnat en rabattkod till mina läsare – om du använder koden paow så får du 40 kronor i rabatt och betalar bara 149 i stället för 189 för dom! Bra, eller hur?

2222
Snygga, eller hur?

boomboom1

1111
Skorna finns i olika färger och man får en liten påse att förvara dom också!

(Visited 71 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Lotten juli 26, 2013 at 3:18 f m

    Åh, vilken utsikt från balken! Är det tall i bakgrunden?

    Reply
  2. Lisa juli 28, 2013 at 8:29 e m

    Men – har du kladdat på foten också? Verkligen trashigt

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *