Fryser ni hemma…?

Inte för att jag fryser här på Mallis (35 grader), men jag vet hur svalt det kan bli en sommarkväll i Sverige som vädret är nu hemma!

Jag har med mig min favorithoodie från Lululemon och nu har jag fått höra från www.hoodiehoodie.se som säljer Lululemon att dom har förlängt erbjudandet om fraktfritt till sista augusti! Om du också vill ha en kanonskön och supersnygg hoodie (se bilderna) så skulle jag slå till på n Lululemon idag!

Kram kram på er alla i kyliga och regniga Sverige (såg att det blir varmt imorgon och framåt, men kvällarna kan bli som dom brukar)!

Förresten, vilken färg tycker ni är snyggast? Lila eller orange (fler färger finns, men det är dom jag har)?

lulu3

20130529-202945

Söt docka och syster också, eller hur?

(Visited 13 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Frida augusti 1, 2013 at 1:05 f m

  Förlåt, men himla ful tröja… Ser ut som en gammal fleecejacka man lånade av mormor när man var liten och frös! Du har återigen bevisat för oss läsare att du har sån fantastiskt dålig klädsmak och stil!

  Reply
 2. Lisa augusti 1, 2013 at 4:59 e m

  Har varit närmre 30 grader i Stockholm. Det som är skönt är att det kommer svalt regn! Alltid bätte att åna utomlands på hösten/vintern/våren än sommaren!

  Reply
 3. eh augusti 3, 2013 at 7:58 e m

  Ehh, det är skollhett här? Värmerekård. Fast jag ska skratta åt dig när åker till thailand okt-maj som jag gör varje år:)

  Btw din blogg suger, 90% reklam.
  Lägg ner skiten istället.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *