Fryser ni hemma…?

Inte för att jag fryser här på Mallis (35 grader), men jag vet hur svalt det kan bli en sommarkväll i Sverige som vädret är nu hemma!

Jag har med mig min favorithoodie från Lululemon och nu har jag fått höra från www.hoodiehoodie.se som säljer Lululemon att dom har förlängt erbjudandet om fraktfritt till sista augusti! Om du också vill ha en kanonskön och supersnygg hoodie (se bilderna) så skulle jag slå till på n Lululemon idag!

Kram kram på er alla i kyliga och regniga Sverige (såg att det blir varmt imorgon och framåt, men kvällarna kan bli som dom brukar)!

Förresten, vilken färg tycker ni är snyggast? Lila eller orange (fler färger finns, men det är dom jag har)?

lulu3

20130529-202945

Söt docka och syster också, eller hur?

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *