Just nu!

20130728-205104.jpg

20130728-205147.jpg

20130728-205141.jpg

Posted in: Livsstil, Mina resor
Kommentarer (17)
 • LORISSA LOVEBOMB

  Men fy, vilken hemsk skylt. Men kul att ni har kul 🙂

 • anna

  Kul tema,då blir det väl mongo-tema imorgon då.Jävla puckon ni är.Kanske neger-tema eller nazi-tema också står på schemat…. =((((

 • Jonna

  Läs min kamp om att komma på fötter efter en psykisk kollaps, jag skriver med glädje, jag skriver med sorg.
  Senaste inlägget handlar om min kamp mot allmänpsyiaktriska mottagningen.

  http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

 • Malin

  Fy fan vad trasigt, wt och tragiskt….. Det är väl en sak att vilja roa sig medan man är ung, men det där verkar ju bara iq-befriat? Antar i och för sig att folk med lite bakom pannbenet åker till någon wt-badort..

 • Termografering

  Så fint och Riktigt snygg 🙂

 • SF

  Äckligt beteende …

 • Isabelle

  Du verkar ha det grymt bra! 😉

 • V

  Usch, vad osmakligt.
  Snacka om att du blir totalt förnedrad där. och CP-Tema? wtf?

 • Hanna

  Men det är Rhodos som är trash? Herregud, VUXNA människor som beter sig så otroligt illa. ”Knulla i skummet” ”Paow squirtar i drinken” CP-tema? På riktigt? Är det inte pinsamt? Jag skäms något överjävligt iallafall.

  • karmela

   Helt enig. Og paow som skrev så mye dritt om rhodos. Hun er skikkelig white trash. Så jævla kvalmt tema. Og hun disser alltid tykke folk når søsteren hennes er lubben. Stakkars søsteren

 • Sofia

  Förutom ”cp-tema” som är direkt kränkande förstår jag inte varför ni andra kommentatorer larvar er? Det är väl inget fel med att skämta om sex? Paow får väl squirta i så många drinkar hon vill? Så länge hon har kul och mår bra av det finns det ju ingenting negativt i vad det nu än är hon vill hålla på med. Tycker det är dags att sluta slänga skam på människor som njuter och underhålls av sex, jävla idioti som kämpar emot mänskliga drifter och begär. Slut shamers burn in hell

  • V

   Äh väx upp sofia. ”paow får väl squirta i så många drinkar hon vill” du måste väl driva va? För mig låter det som att det är mansgrisar som har skrivit allt det där på anslagstavlan, och vare sig du vill eller ej så är det flesta som står där förnedrande och respektlöst. så sluta upp med att kalla folk slut shamers när nånting inte stämmer. det här har inte egentligen någonting med själva sex att göra utan det är bara allmänt smaklöst. Om du vore mogen så skulle du själv också inse det.

 • Pontifex Maximus

  vackra sexiga gudinna, det är vad du är, oavsett vad.

 • J

  WT, men det har du varit länge iofs…

 • Tilda

  Fyfan, hela bunten på den är klubben måste ha ett IQ på mindre än 100, inte nog med att ni kränker människor med ett handikapp, ni är förbannat jävla skabbiga och trashiga. Era föräldrar lär vara stolta?! Och du Paow tar fan priset, då du verkar tycka detta beteende är ok och skryter om det i din blogg. Skaffa dig ett jobb förfan och skippa whitetrashlooken, du är en skam för de svenska unga tjejerna.

 • Nina

  Inte ok… fyfan vad lågt, nazitema nästa eller?

 • Karl

  Tilda. Du vill ha CP-tema med IQ över 100?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *