17 Comments

 1. LORISSA LOVEBOMB juli 28, 2013 at 9:33 e m

  Men fy, vilken hemsk skylt. Men kul att ni har kul 🙂

  Reply
 2. anna juli 28, 2013 at 9:54 e m

  Kul tema,då blir det väl mongo-tema imorgon då.Jävla puckon ni är.Kanske neger-tema eller nazi-tema också står på schemat…. =((((

  Reply
 3. Jonna juli 28, 2013 at 11:44 e m

  Läs min kamp om att komma på fötter efter en psykisk kollaps, jag skriver med glädje, jag skriver med sorg.
  Senaste inlägget handlar om min kamp mot allmänpsyiaktriska mottagningen.

  http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

  Reply
 4. Malin juli 29, 2013 at 1:11 f m

  Fy fan vad trasigt, wt och tragiskt….. Det är väl en sak att vilja roa sig medan man är ung, men det där verkar ju bara iq-befriat? Antar i och för sig att folk med lite bakom pannbenet åker till någon wt-badort..

  Reply
 5. SF juli 29, 2013 at 11:22 f m

  Äckligt beteende …

  Reply
 6. Isabelle juli 29, 2013 at 12:46 e m

  Du verkar ha det grymt bra! 😉

  Reply
 7. V juli 29, 2013 at 1:18 e m

  Usch, vad osmakligt.
  Snacka om att du blir totalt förnedrad där. och CP-Tema? wtf?

  Reply
 8. Hanna juli 29, 2013 at 4:11 e m

  Men det är Rhodos som är trash? Herregud, VUXNA människor som beter sig så otroligt illa. ”Knulla i skummet” ”Paow squirtar i drinken” CP-tema? På riktigt? Är det inte pinsamt? Jag skäms något överjävligt iallafall.

  Reply
  1. karmela juli 29, 2013 at 6:25 e m

   Helt enig. Og paow som skrev så mye dritt om rhodos. Hun er skikkelig white trash. Så jævla kvalmt tema. Og hun disser alltid tykke folk når søsteren hennes er lubben. Stakkars søsteren

   Reply
 9. Sofia juli 30, 2013 at 2:08 f m

  Förutom ”cp-tema” som är direkt kränkande förstår jag inte varför ni andra kommentatorer larvar er? Det är väl inget fel med att skämta om sex? Paow får väl squirta i så många drinkar hon vill? Så länge hon har kul och mår bra av det finns det ju ingenting negativt i vad det nu än är hon vill hålla på med. Tycker det är dags att sluta slänga skam på människor som njuter och underhålls av sex, jävla idioti som kämpar emot mänskliga drifter och begär. Slut shamers burn in hell

  Reply
  1. V juli 31, 2013 at 8:36 f m

   Äh väx upp sofia. ”paow får väl squirta i så många drinkar hon vill” du måste väl driva va? För mig låter det som att det är mansgrisar som har skrivit allt det där på anslagstavlan, och vare sig du vill eller ej så är det flesta som står där förnedrande och respektlöst. så sluta upp med att kalla folk slut shamers när nånting inte stämmer. det här har inte egentligen någonting med själva sex att göra utan det är bara allmänt smaklöst. Om du vore mogen så skulle du själv också inse det.

   Reply
 10. Pontifex Maximus juli 30, 2013 at 5:08 f m

  vackra sexiga gudinna, det är vad du är, oavsett vad.

  Reply
 11. J juli 30, 2013 at 8:56 f m

  WT, men det har du varit länge iofs…

  Reply
 12. Tilda juli 31, 2013 at 6:10 e m

  Fyfan, hela bunten på den är klubben måste ha ett IQ på mindre än 100, inte nog med att ni kränker människor med ett handikapp, ni är förbannat jävla skabbiga och trashiga. Era föräldrar lär vara stolta?! Och du Paow tar fan priset, då du verkar tycka detta beteende är ok och skryter om det i din blogg. Skaffa dig ett jobb förfan och skippa whitetrashlooken, du är en skam för de svenska unga tjejerna.

  Reply
 13. Nina juli 31, 2013 at 10:16 e m

  Inte ok… fyfan vad lågt, nazitema nästa eller?

  Reply
 14. Karl augusti 1, 2013 at 11:38 f m

  Tilda. Du vill ha CP-tema med IQ över 100?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *