”Ska vi ha filmkväll eller?”

Ingen av mina vänner blir gladare än Daniel Paris när man frågar om filmkväll. Det är typ det bästa han vet. Så idag bjöd jag över min favorit hem till mig, köpte massa gott och nu ska vi ha filmkväll denna härliga lördag.

Vi har hyrt typ 5 filmer för vi kunde inte bestämma oss för vilken vi skulle se haha! Lär ju bli att vi kollar på alla och sen kör vi en sleepover i vanlig ordning…sånna är vi. Så mysigt! Ha en fin kväll babes!

1226033334

(Visited 57 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Jennifer juli 14, 2013 at 8:46 e m

    Gud vad mysigt!! Älskar att ha filmkväll med vännerna. Fast slutar ofta med en massa snack eller att man somnar mitt under filmen x)
    Hoppas ni hade en superduper bra kväll 😀

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *