Världens roligaste kväll igår!

Kom ner och roddade upp hela baren och fick till det riktigt snyggt,  allt på sin plats, skar upp frukt och till alla drinkar och körde på musiken! Magaluf låten var på konstant och vi bara levde livet, shit vad vi hade kul!

Exakt som det ska vara, livet på topp och alla är glada, ellerhur? Saknar mina babes hemma i Sverige, såg att de firade min babe Daniel Paris igår också hade så gärna velat vara där, men dom kommer snart ner hit och då blir det (KAOS)! 😉

paow1 paow2 paow3

(Visited 125 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Hanna juli 28, 2013 at 5:42 e m

    Måste bara säga att du är jätte lik Linday Lohan. Inget dåligt för hon är as snygg :*

    Reply
  2. C juli 28, 2013 at 10:05 e m

    Oj, vissa av tjejerna såg knappt ut att va byxmyndiga ens ju ;o

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *