Hissar!

paow-hissar_484459941

1. Jag vill faktiskt börja med att hissa på Svenskabloggares, tillskillnad från andra skvallerbloggar så är ger hon konstruktiv kritik och hänger INTE ut människor med familj på samma sätt. Kanske lite mindre läsare, ja visst! Men fortfarande kommer hon vinna på det i längden, jag är trött på bli uthängd 24 / 7 av någon bitter människa som sitter hemma i Sverige och har ett tråkigt liv,  jag tyckte nästan det var rätt av Isabelle Strömberg att hänga ut den andra tjejen, varför inte?

Kan Skvallerbloggens sitta och hänga ut oss offentliga bloggare över halva Sverige och skriva skit om mig och mina vänner då är det minsta man kan göra att berätta vem hon är. Så stor hiss till Svenskabloggares, kolla in hennes blogg genom att klicka på bilden!

whoop1

2. Blondinbella, Ja eller Isabella! Vi är väldigt olika som personer men ändå ganska lika iallafall. Alla kan inte bli företagare och ha hundra bollar i luften, det kanske kommer en dag då jag också sätter mig ner och verkligen vill göra så men just i nuläget så tror jag att jag är i ett mellan läge i livet. Men jag följer iallafall Isabella och tycker det är så coolt att hon hänger i, för jag tror inte det finns många som hade orkat göra hennes resa.

Fråga Bella idag om hon hade gjort om sin resa ända från början om hon fick chansen att börja om, vet ni? Jag tror hon hade svarat nej! All cred till dig Bella och jag önskar dig lycka till med din lilla bebis!

600
3. Okej. Fuck vad snygg Rebecca Simonsson är, klart man inte kan göra något annat än att hylla hennes kollektioner, men alltså kolla på henne. Hon kom fram till mig på Café Opera en kväll för några helger sen och berättade att hon gillade min tatueringar, det värmer i hjärtat! Jag vill hissa henne för hennes stil och sätt att våga vara egen och bara köra på, girlpaower!

rebeccastella

Dissarna kommer sen 😉

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *