Jag hoppas ni alla får en jätte bra dag!

Just nu sitter jag på E4an med lite vänner, dem ska ta in en ” dagens lunch ” och jag sitter och bloggar. Jag har inte varit så hungrig på några dagar, vet inte varför. Vet ni vad som kan vara felet? Men men.. Nu tänkte jag iallafall gå i och bada en stund i det klarblå vattnet, alltså ni ska bara se hur fint det är här nu när turisterna är borta, dem flesta iallafall 🙂

600-paow-body

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Vilma Bolding augusti 22, 2013 at 7:14 e m

  Så snygga bilder! Riktigt fin kontrast på bilderna!

  Reply
 2. Bea augusti 23, 2013 at 11:07 f m

  Tycker inte man brukar bli lika hungrig när det är varmt ute … 🙂

  Reply
 3. Henry augusti 24, 2013 at 1:08 e m

  Ligga på rygg är vad du ska göra

  Svar: Och sova då menar du? Jo, lite trött är jag nog…

  Reply
 4. Melody augusti 26, 2013 at 7:17 e m

  Vart kan man köpa en sån där??? Sjukt fiiiin:) jag vet inte vad dom heter någonting med body? Vore snällt om du kunde säga:)

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *