Paow reser #2 – till Hong Kong

 

Det här inlägget skrev jag precis när vi hade kommit ner till Hong Kong, det är några år sedan men ta mig på orden det här var som hände precis när vi hade kommit ner:

Hong Kong, pling plong!

Hello bitches!

 

Fyfan vilken lång resa. Det började med att vi satte oss på planet på väg till Peking och det tog nio timmar.

 

I Peking upptäckte jag att jag glömt mitt nya boardningkort till fortsättningsresn på planet… Men det fixade vi! I peking fick vi vänta på planet till Hong Kong i fyra timmar och sen så väntade det en fyra timmar lång flygresa. Så ja, vi kom fram för ett par timmar sen och jag säger bara.. JÄVLAR VILKEN STAD! Det är verkligen grymt här, som New York typ!

 

Vi tog en runda utanför hotellet och det finns nästan bara krimskrams som är dyrt :O Men runt hörnet så ligger Fendi, Gucci, LV, Armani, Chanel.. Ja allt! Så jag kanske borde inskaffa mig någon löjligt dyr väska istället för en massa smågrejer?

 

Aja, klockan är typ 12 på natten här. Så jag ska försöka att blogga lite och sen sova. Ska bara föra över alla bilder till datorn. Puss på er!

Exakt som jag sa, så var Hong Kong så fint! Men med alla dyra märkesaffärer som fanns överallt och fake precis utanför på gatan haha så fanns det ganska mycket annat att se också. Vi åkte runt till olika platser och tempel och kollade in alla sevärdheter man kunde.

 

-2
-3
500-IMG_5027

(Visited 63 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. V augusti 27, 2013 at 2:42 e m

    fan vad snygg du var då

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *