Paow reser #4 – Till Magaluf!

Platsernas plats på jorden. Haha, jag gillar Magaluf. Det kanske inte är just dit man åker om man är en barnfamilj och vill ha en lugn och skön semester. Jag vet ju att jag även har rätt många mammor som läser min blogg ; ).
Men ska du festa och ha trevligt med dina vänner en vecka eller två så kom ner till Magaluf, det är inte jätte dyrt att åka till Spanien heller räkna med 10 000 max för en grym vecka, och så lite till om du är en stordrickare.

Har du tur kanske du får rabatt av mig i baren, iallafall. Palma Nova ligger ungefär 5 minuter ifrån, det är med fina sandstränder och nära till det mesta, inte ens kriminaliteten är så hög. Det tar ungefär 30 minuter till Palma flygplats och ungefär 4 timmar att flyga ner hit från Arlanda.

Sevärdheter i Magaluf som du bara inte kan missa!

1. Grabbarna Grus Beachclub, ja ni förstår varför! Ni får hälsa på mig och hänga med alla kändisar här nere i baren, vi brukar ha grymma artister som gillar att även festa.

2. Beach loungen som ligger vägg i vägg med oss ungefär, god mat och härligt att sitta och sippra drinkar och ta en återställare efter en hård utekväll.

3. E4an, där äter du dagens lunch och chillar med dina polare när ni tänker på vad ni ska göra under dagen. Jag rekommenderar er till att gå till Cissi som jobbar där såå trevlig, även Leo! 🙂

4. Ta en dag när ni är lite trötta eller om det är dåligt väder och åk till staden Palma! Bra shopping, endast 30 minuter ifrån och en taxi resa in kostar max 300 kr! Perfekt för en dag ledigt och kunna umgås med sina vänner.

5. Palma Nova, som jag sa 5 minuter ifrån Magaluf och där kan du shoppa lite, eller äta fin mat eller den urgoda yoghurtglassen, det jag gör nästan var tredje dag! 🙂


p1000397
20120916-214217
20120914-000249
baby-265

 

IMG_3840-662x882

 

(Visited 65 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Sabina augusti 29, 2013 at 5:05 f m

  Hej! Tycker du har så skön stil! Älskar att du kör ditt eget race! Hör gärna ab. Sig till mig på mejl!!!! Du verka vara en sån jävla skön tjej! Som bara vill ha kul och lever dagen som den kommer 🙂 som jag;) puss

  Reply
 2. sofia augusti 29, 2013 at 10:08 e m

  dessutom går det hur många bussar som helst till palma, kostar bara 3 £ och tar lika lång tid som taxi 😉
  för den som vill leva lite billigare !

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *