Paris is coming!

Det ryktas om en återförening av Paris och Nicole i Spanien runt 8 tiden ikväll! Kommer bli så sjukt kul och jag är glad över att ha så många vänner här nere som jag har och jag är taggad! Daniel är här till på onsdag så ska verkligen se till att maximera tiden och försöka inte jobba så mycket och sånt just då.

God morgon förresten! Jobbade igår och det var världens jäkla drag här nere. Man skulle kunna tro att jag tröttnat vid det här laget, men det är verkligen lika kul varje kväll! Så kanske det är när man älskar sitt jobb. Och jag älskar faktiskt mitt andra jobb också (bloggen). Det ska ni veta!

1955548daniel_paris_paow603043_737_484_1ParisNicoleKitson_0

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *