Hammarbyhöjden

Jag känner mig faktiskt rädd.

Sjukt att man ska behöva vara rädd i sitt eget område bara för att det bor en psykopat på samma gata som jag. En tjej som döper sitt inlägg till ”you can run but never hide” eller vad det nu stod. För det var exakt det hon skrev till mej. Att hon ska spräcka min näsa och kallar mej för ”golarhora” för att jag skrivit ut att hon tagit droger. Och det är ju inte direkt någon osanning. Blir rädd när en nära vän ringer mej och säger ”ser du Isabelle, spring hon är inte glad på dej”… Så jag är faktiskt rädd.

Här i Stockholm så kallar man varandra inte ”golarhora”. Alltså?? Bort från min fina förort. Ett litet till skvaller var att en kille som jobbar på min pappas affär hört henne ha riktigt högljutt sex i lördags så han inte kunde sova. Haha! Sen även att hon haft fester till kl 10 på morgonen. Så han har anmält henne till hyresvärden. Hoppas hon blir utslängd. Sluta smutsa ner min fina förort!

20130923-225946.jpg

20130923-230001.jpg

Kommentarer (71)
 • Patrik

  Paulina, vad håller du på med?. Varje dag som går så blir du en mindre och fegare individ i mångas ögon. Vad vi vet har Isabelle inte kallat dig för golarhora, om hon hade gjort det skulle det peka på att hon ser någon sanning i det. Klart att hon blir förbannad för att du sprider rykten pga att du är avundsjuk på att hon hänger med dina kompisar, det hade jag blivit också. Ska du sprida rykten till ALLA dina läsare istället för att konfrontera henne så får du fan ta konsekvenserna också. Sen att du väljer att komplettera med ett till SKVALLER visar bara hur hemsk du är. Varför ska vi behöva veta det här ens?

 • Ebba

  Du ger dig aldrig va? Vad har Isabelle ens gjort dig?

 • Jessii

  Hon har nog tappat en del hjärnceller den flickan efter allt hennes ståhej. Synd bara att det ska finnas sånna människor i vårt samhälle.. Och stackars tjej också! Hon måste ju vara såotroligt osäker människa egemtligen

 • caroline

  Heja dig! 😀
  Gillade henne förut, men nu har hon visat halva sverige den sidan hon inte borde visat!
  Haha bläää, folk från skogshuggarområden vet inte hur man beter sig i storstaden!

 • Lotta

  Men lägg ner, flytta ifrån Stockholm! Vadå ”din fina förort”? Du beter dig som en liten fjortis.
  Sluta snacka en jävla massa skit så ska du nog se att du inte blir kallad något.
  Fattar du inte själv vad du håller på med?
  Du är bara pinsam och äcklig.

  • Felicia

   Du verkar ju inte fatta någonting. Paulina har inte ens skrivit Isabelles namn någonstans, hon kände sig så sjukt träffad bara!! GO PAOW!!

   • Johanna

    Fast.. hon har ju skrivit Isabelles namn i det här inlägget. ”ser du Isabelle, spring hon är inte glad på dej” Det står klart och tydligt hennes namn där ju!? haha

  • Sabina

   Varför ska man ens lägga ner sin energi & kommentera elaka & onödiga saker ”Lotta”?
   Detta är inte din blogg utan Paulinas så det är väl ganska givet att hon kommer skriva exakt så hon känner här, eller hur? Sluta läsa om de inte passar.

 • vicky

  HAHA!!! du är fantastisk!! jag skrattade högt när jag läste inlägget. Missförstå mig inte, det är ju givetvis inte kul att du känner dig rädd , men sättet du skriver på om din fina förort och din kommentar om hur hon använder sig av ord som golarhora, det är ju fantastiskt kul!! Paow for president!

 • Louise

  Så bra skrivet! Nu får hon smaka på sin egna medicin 🙂 Kommer till huvudstaden och tror hon äger den… Har kommenterat hennes Instagram men tog bort min kommentar och blockade mig 😉 Häng ut henne!

 • Högre upp än dig, kanske på terrassen?

  Äckliga paow. Du är smuts

 • Lina

  Shit asså jag finner inga ord för hur vidrig du är! Det är ju precis vad du är en golarhora! Och visst fan säger man så i vårt kära sthlm. Du är fan definitionen av sånna brudar man ska hålla sig jävligt långt borta ifrån. Jävla pajas!

 • K

  Älskar dig och är team paow alla dagar i veckan men mannen va faaaan trodde du var mer bad ass än så. Trodde verkligen inte du var rädd för en bonde pundare sådär? Hon har ingen backup ju. Vad ska steffi big nose göra liksom? Du kan fan destroy isabelle. Gör det oxå. Låt dem ej vinnA detta. Visa inte din rädsla och svaghet dem kmr äta upp dig levande då. Pusss hjärtat

 • Stina

  Om du nu är så rädd, sluta då kasta bensin på elden flicka lilla

 • Cindy

  Do not hesitate to go to police, paow. She is harassing and threatening your safety and that is not ok.

 • Linnéa

  Asso lägg ner, vadå din fina förort? Är du tre år? sluta hoppa på folk o bete dig för fan inte som en liten fjortis. Det märks hur avundsjuk du är på Isabelle för vad fan har hon gjort dig? Flyttat till Stockholm o de har hon rätten o göra… bete dig som en vuxen o sluta nätmobba människor som ett litet barn. Att säga att hon tar droger, har sex o grejjer o hänger ut henne med falska rykten kan allvarligt skada hennes karriär så tänk dig för fan för. Feeettt pinsam är du. Gå o tänk igenom hur du beter dig o skäms, så jävla äckligt beteende.

 • Elin

  Fyfan va pinsam du är

 • Bella

  Sjukt omoget såklart! Fast det är du med, vet inte hur ni i Stockholm ser på det men någon som kommenterar alla sina ovänners bilder och inte kan släppa det är rätt skrämmande och phsyko det med.

 • Felicia

  Du är så braaaa!
  Men det tragiska i detta enligt mig, är att du aldrig ens skriviet hennes namn?? NU skrev du att det var hon du mena, men det är ju tack vare henne sjölv. Hon verkar ju endast vilja få in fler läsare på sin blogg när hon håller på såhär. För jag skulle aldrig fattat att det var hon om hon själv vart tyst:)

 • Fanny

  Haha men ni bor ju inte ens på samma gata?

 • A

  Haha pinsam du är paow som måste ljuga för att få vänner.

 • Anni

  Hahaha Att leka blatte var coolt när man var 14. Antar att dom är en del efter där hon kommer ifrån 🙂

 • elin

  men hallå!!! ”ett litet skvaller till” nu får du väl för fan ge dej? du om ngn ska väl inte snacka droger??? du pundar ju ganska glatt o visar gärna upp de på instagram också innan du fattar va du gjort o raderat det. förstår att inte du har några kompisar kvar, Hugo bar upp din värdighet, utan honom e du skräp.

  • LOLA

   Skillnaden är väl att Paulina står för att hon brukat droger.

   Ingen av oss vet vad var huvudproblemet i deras bråk. Att man då skriver ut att någon tar droger (vilket Isabelle förmodligen gör till 100% då hon umgås med f.d vänner till mig som pundare på rätt rejält) var kanske inte så snällt. Men isabelles beteende är pinsamt. Haha!

 • Sofia

  Hahahaha! Är det någon som smutsar ned så är det ju du din utslitna nedknarkade slampa.

  • Alexandra

   Haha slampa? Var det de bästa du kunde komma på? Låter som du inte fått ligga på ett tag.
   Läs på innan du kommenterar så ser du att hon inte skrivit Isabelles namn innan hon själv tog åt sig. Alla gillar drama så sluta lek prydliga.

 • fanny

  Seriöst du har allvarliga problem! Säger inte att isabelle är helt frisk heller. Ärligt gör något med era liv än att blogga och supa! Tycker ni ska gå till en psykolog eller läggas in. För ingen kan må psykit eller fysiskt bra av att hålla på så! Mår själv dåligt av att läsa era bloggar, men samtidigt ett gott skratt. Ni är riktigt PINSAMMA.

 • emma

  Ärligt talat, sluta upp med att låtsas att du är något. Blir trött på sånna som du. Vadå min min fina förort? Väx upp istället. Sånna som du som har förlorat allt borde skämmas över att sprida rykten och hänga ut folk var och varannan dag.

 • Frida

  Helt rätt paow! Hon ska inte tro att hon kan komma här och va tuff men sen skriva ett snyftinlägg för att få stöd. Man ser ju rakt igenom henne haha jävla missfoster

 • sofie

  Kan ni inte bara växa upp någon gång och börja bete er som mogna människor?

 • Sofia

  Seriöst? Så du tror att man ska slippa få en massa skit för att du skrev ut att Isabelle tar droger. Kunde du inte behålla det för dig själv? Skyll dig själv. Dina glansdagar är över, Börja plugga o bli nunna lr nåt 🙂

 • Elin

  Och själv är du så fin eller?? Sluta göra dig ovän med folk så slipper du gå runt o va rädd.

 • annika

  Du kan verkligen inte låta bli att snacka skit om folk va? Inte konstig hon blir sur på dig och det enda du gör är att spä på ännu mer med mer skitsnack.. Lägg ner och väx upp!!!

 • Anonym

  Ger man sig in i leken får man leken tåla.
  Du får skylla dig själv när du skriver ut att hon knarkar och håller på. Tror inte du skulle bli så jävla glad heller om hon gjorde det mot dig

 • Teresa

  Hahaha.. älskar dig<3

 • lol

  Hu borde nog ha världens sämsta jävla självförtroende som måste gå på en brud som inte ens ha gjort något, skaffa ett jävla liv istället.

 • Jo

  Hon låg med Hugo, fattar att du är lack.

 • mao

  Väx upp, Paulina. Det sitter en bra människa inom dig, släpp fram den och låt bli att låta avundsjukan ta över ditt liv.

 • C

  Ska din blogg börja bli en hatblogg…

 • hihi

  haha! kan inte nån sätta bonden på ett hästsläp tillbaka till norrland

 • Kexet

  Anmäl henne för olaga hot?

 • Anna

  Har du några vänner kvar snart? Det verkar som du hänger ut varenda en :/

 • Hanna

  Haha jävla kung paow!

 • s

  Det jag hatar med isabelle är att hon ska leka offer och spela sååå oskyldig och fin på sin blogg jämt, men sen kan man se på instagram och ask osv att hon är asbitchig och dryg egentligen, och inte alls speciellt oskyldig eller snäll. och ibland skiner det igenom i bloggen också när hon inte kan hålla sig, även om hon försöker dölja det för det mesta så rinner det över ibland. hon vet väl att hennes släktingar och de personer hon har samarbeten med håller sig till att läsa enbart hennes blogg, så därför måste hon leka så oskyldig och trevlig där medans hon släpper loss sin aggressiva attiyd på andra ställen på internet. SÅ genomskinligt. och nu ska hon försöka få paow att framstå som värsta monstret när det var hon själv som började hota paow om att slåss? paow hade ju inte ens nämnt isabelles namn i sitt inlägg om knarkande bloggare, och isabelle tog genast åt sig. undrar varför, för att det som stod var sant kanske?? haha! hade lust att kommentera på isabelles senaste inlägg men sen vet jag att hon ändå inte skulle godkänna kommentaren, eventuellt redigera den, så varför ens försöka framföra nånting där? det är helt meningslöst, för hon vill bara ha rövslickare som kommenterar och bekräftar hennes lilla uppblåsta självbild. människan behöver komma ner på jorden för hon kan inte ta kritik, tror att alla andra är avundsjuka för minsta lilla osv. löjligt. snacka om storhetsvansinne. ”buhuu alla är så avundsjuka på mig” borde vara hennes headerrubrik så att alla som går in där vet vad det är för en blogg de hittat. hon verkar vara en riktigt bortskämd och gnällig snorunge som spelar offer och ”fin” så fort det inte går som hon vill. klassisk metod 😉

 • Rebecca

  YOU GO GIRL, bort med slöddret.

 • Melinda

  Hahaha you go girl!!!

 • natalie

  om man kollar på hur isabell såg ut innan och hur hon ser ut nu ser man ju att något står inte rätt till, man ser när någon har ett missbruk och något håller hon på med, att hon dessutom lagt upp bilder på en bong och åkt fast för droger.. höjer ju inte henne direkt! skicka ner henne till malmö så kan vi ju vissa hur vi malmöbor löser problem!

 • jessica

  Paulina du är GRYM! älskar dig haha.
  träffade dig i magaluf och du är fettt skön i verkligheten också! puss å kram

 • jen

  hahahaha omg vadå rädd? är du rädd om du va rädd hade du aldrig lagt ut de här om henne, låt bruden va varför börja du ens? du känner inte människan. o du sitter o skriver ut om henne o hennes privatliv och kanske hennes problem ut för HELA SVERIGE. nackskott på dig!

 • Johanna

  rätt åt dig att du blivit rädd, det var du som startade detta och skrev att Isabelle tagit droger, om det är sant eller inte vet väl bara hon, men klart som fan att man blir arg, skyll dig själv Paulina.

 • Emelie

  Kom igen! Låt henne leva sitt liv och du kan leva ditt, jag menar allvarligt talat så är det här jag hatar med så jävla många bloggar. Det ska alltid vara så jävla mycket skitsnack emellan olika bloggare/ bloggerskor med bråk och skit. Gör det som gör dig lycklig men allvarligt är allt skitsnack verkligen nödvändigt??

 • Madde

  Men paow.. Jag har läst din blogg längst och håller alltså på dej.. Men vad har hon gjort dig egentligen.. Ifall du åker iväg och säsongar.. Å super å knullar då kan väl hon få knarka om hon vill de.. De kanske är hennes grej! Å hon har väl inte gjort dig något egentligen.. Kram på dej!

 • Linda

  Asså, om du är rädd för att du har skrivit ut att hon tar droger och hon hotar dig med grejer för du har golat, varför skriver du andra grejer om henne då för? Låter ju lite som du tigger om det när du skriver ut det på de viset…

 • Emma

  Som utomstående vet man inte vem eller vad man ska tro på, men i vilket fall är det inte speciellt moget av någon utav er att skriva om varandra som ni gör. Varför kan bloggare aldrig hålla bråk mellan varandra utanför sina bloggar? Sånt här osar ju bara näthat. Var det inte just näthat alla ville få bort från nätet?

  • En blogg om 5 systrar - Systrarna Backström

   TACK för den bästa kommentaren i detta kommentarsfält!!

   Har läst så onödiga kommentarer om folk som håller med hit och dit. Det är förmodligen folk som inte har någon aning alls om vad som är sant och inte.

   Jag personligen tycker det är synd att bloggare ska ta upp sånt här offentligt. Dom drar ju liksom med sina läsare in i det hela och läsarna lägger sig i och kastar skit på den som inlägget handlar om. Det skapas alltså bara mer och mer näthat genom dessa ”offentliga bråk”. 🙂

   Men ännu en gång håller med 100% med dig Emma! / Ida

 • Sabina

  Jag förstår att du är rädd! Den där haggan värkar ju helt jävla galen, usch!!!
  Kommer från Norrland & grejer, hon är ju van att döda för att få föda typ. Vad gör dem annars där uppe??????
  Hon om någon är trasch!

  Hoppas hon ger sig snart annars får du ju lov att ringa polisen!

  Ta hand om dig.

 • sara

  team paow! hahah tror helt ärligt att de bara är käften som glappar på lilla isabell från östersund, vad har hon egentligen sett i den lilla hålan hon kmr ifrån. Tvekar staarkt på att hon ens skulle ha en chans att rå på dig. ta hand om dig

 • Sofia

  Men seriöst? Du har ju själv erkänt att du tagit droger? Du festar ju fan hela tiden och bla bla bla.. Sen fattar jag inte varför ni ska hålla på att hänga ut varandra på era bloggar? Hur onödigt är inte det? Och VEM var det som började?? Håll det för er själva och bara för att hon flyttat till Stockholm (som hon har all rätt till precis som du) behöver du inte hålla på att säga att hon smutsar ner! JAg tycker ni BÅDA behöver skärpa till er… Det är fan pisnamt!

 • Christine

  Men snälla någon.
  Jävla myttar-äckel, det är pinsamt att du måste ljuga för att få vänner och för att få läsare till din blogg dessutom. Please.

  Hoppas att någon kommer på något härligt skvaller om dig också snart, något som thrashar ned dig mer än vad alla andra redan gör. För det är precis vad du är, jävla whitetrash.
  Du är så jävla pinsam.

  Och vadå min fina förort? Du vill verkligen att folk skall hata dig va?
  Jag skulle inte ens behöva få betalt för att få spotta dig i ansiktet. Fjortisjävel.

 • joanna

  åh herre gud. Bara LÄGG AV. Vad tjänar du på det här? Du smutskastar varenda människa, och det är inte så konstigt att ingen vill vara med dig till slut. Fan vad jag är glad att jag inte har en sån människa som du i mitt liv

  finner inga ord asså

 • ISABELLE

  Va grov du e i munnen… Nån måste sätta dig på plats alltså! För mkt luft haru… Du vill inte att andra ska lägga sig i ditt liv o jämföra dig me andra osv… Men isåfall käften då???? Döm inte andra. Du e söt men mer e du inte. Kolla kenza Sveriges skönhet?? Inte äns hon e kaxig som du, så sätt dig ner lite. Du snacka nått om vakten som utnyttja sin makt säkert för han blev våldtagen som liten elr nått sån skrev du??? Snälla bre hahah kolla hur du har blivit efter all mobbning o retande i skolan. Kaxig o ser ner på andra. Så vet du vad!!! Fader i himlen förlåt mig för dessa ord… Men visa henne lite nytta:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *