Hos läkaren..

Jag tog dukoral eller vad det heter (vaccin mot turistsjuka osv) i förrgår. Och det stod att man kunde bli lite konstig i magen. Jag blev(ursäkta nu men är inte mer än bara människa) asgasig i magen, fast inte förns igår. Det stod ju att man kunde bli det direkt efteråt men att det skulle gå över inom ett dyngn men jag fick ingenting.

Igår så blev jag trött febrig,gasig, och extremt illamående. Dock så är jag proffs på att inte spy så brukar vänta tills det går över. Så tog en tablett mot illamående en Alvedon. Och det gick över utom att jag kände mig konstig i magen… Men inatt så spydde jag två gånger. Jag googlade runt på internet om biverkningar för dukoral(eller vad det heter) och det står att typ 1 på 10 tusen fått kräkningar utav det.

Nu mår jag lite bättre iallafall.. Ska det går ingen nöd!

Nu är vi hos iallafall hos läkaren för att kolla upp Alexandras blindtarm, hon kanske måste operera ut den :O

20130918-120018.jpg

(Visited 58 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Michaela september 18, 2013 at 2:45 e m

  hej paulina!
  Ville bara säga att jag verkligen uppskattar din blogg den är jätte bra, du har alltid varit en förebild för mig. Kram

  Reply
 2. Ullis september 18, 2013 at 2:53 e m

  Jag tar vitpepparkorn mot ALLT! Minsta lilla som inte känns bra. Ett tips 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *