Igår kväll bestämde vi oss för att laga mat här hemma och så fick det bli! Åt ute med min vän innan men det var inte så gott så var hungrig. Daniel kom förbi också och vi lagade ett gott recept ur hans kokbok.

Recepten i boken är ju en bra bas och sen kan man faktiskt ändra dem lite som man vill och det är riktigt smart för då är det ju egentligen många fler recept än man tror. Gjorde en god asiatisk rätt och mös framför Rackartygarnas nya serie på tv6. Så konstigt men samtidigt kul att se sina vänner på TV och jag tycker avsnittet blev jättebra! Kollade ni!?

Hade en mysig kväll med min fina. Mat & mys. Jag tycker Daniel borde ha ett eget matlagningsprogram på TV faktiskt, det har jag tyckt länge. Hade följt det programmet som en galning!

P3370164P3370169P3370168P3370171P3370170P3370173

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *