Jag är jag.

20130924-101950.jpgJag har inga måsten.

Godmorgon på er! Vaknade pigg som en lärka för typ en timma sedan och har legat i sängen och försökt att somna om. Men icke! Så låg och surfade lite på mobilen, läste bloggar osv. Och kom in på en sak.

Folk jämnför te.x mig med Blondinbella, Paula, kenza m.m.. Och jag har fortfarande svårt att förstå varför eftersom vi alla är HELT olika. Och med tanke på att dom människorna är tre år äldre än mig så finns det i deras huvud att skaffa barn och ha myskvällar varje dag. Men vet ni vad. Jag är jag. Jag gillar tatueringar, jag älskar att resa, jag gillar att sova och jag är ingen hundmänniska. Så att kalla mig ”trashig” eller ”trasig” när man jämnför mig med någon av dom. Kenza är ju rätt folkskygg av sig(inget illa, jag älskar kenza),Paula har vart tvungen att växa upp för att hon fått barn(som säkert är det bästa som hänt henne), och blondinbella är från överklassen, det ligger i hennes natur att ha duktighetskomplex.

Men jag är en enkel medelklasstjej, som blivit retad i skolan och har ett bekräftelse behov. Jag har ingen pojkvän så därför kan jag inte bli seriös och bli på smällen, jag har nu valt att säsonga för att jag tycker att det är kul, medans modrbloggarna åker på modeveckorna i NY och dricker vin varje dag. Jag är jag. Jämnför inte mig med någon som är på ett helt annat stadie i livet tack. Och nu menar jag inte bara blondinbella, kenza eller Paula. Utan allmänt. För det finns ingen som är som jag. Ingen ni kan jämföra mig med. Tack och hej.

Nu ska jag äta frulle! 🙂

(Visited 79 times, 1 visits today)

25 Comments

  1. Sabina september 24, 2013 at 10:42 f m

    Finns väl överhuvud taget ingen anledning att behöva jämföra dig med andra människor?
    Man ska inte jämföra någon, de är inte rätt!
    Jag kan säga att jag stött ihop med dig vid några olika tillfällen, där i bland i somras på Mallis. Har även stött ihop med Kenza.
    Kenza var absolut inte den socialaste & trevligaste. Hon kändes mer osäker!
    Du däremot har vart väldigt trevlig & rar. Ska ärligt talat tala om att jag blev positivs överraskad när jag träffade dig i magaluf. Du är myvket mer jordnära & härlig än vad man kan tro när man läser din blogg (läs: missförstå mig rätt) du trodde inte att du var märkvärdigare än någon annan bara för att du är känd osv… Vissa utav killarna trodde ju dock att dem var kändast i världen, ha ha ha.
    Men Paulina… du är perfekt som du är! Glöm inte det. Och allt skit du vart med om har härdat dig & gjort sig till den du är idag.
    KRAM på dig!!!! =)

    Reply
  2. Nessa september 24, 2013 at 10:42 f m

    Så bra skrivet 🙂 <3 STÅ PÅ DIG !

    Reply
  3. Evelin & Alexandra september 24, 2013 at 10:50 f m

    Hej! Vi är ett tvillingpar på 16 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

    Kram!

    Reply
  4. Lana september 24, 2013 at 11:42 f m

    Alla är bra på eget sett.. Du är för ugn att tänka på barn o gravid … Bryr dig inte vi alla människor är helt olika.. Som meningen vår 5 finger är 5 olika… Hoppas du kommer och fixa en pojkvän oxå ..

    Reply
  5. E september 24, 2013 at 12:09 e m

    Tummen upp! Du är helt enkelt bara bäst!

    Reply
  6. Jennifer september 24, 2013 at 12:57 e m

    DU är en underbar människa- fortsätt stå på dig och den där Isabelle kan ta och flytta hem igen om hon inte kan ta att hennes sanning har följt med henne! Du kommer klarar det galant att få övertaget på henne, bara du håller ditt lugn och använder logiskt tänkande- för det verkar hon totalt sakna 😉 Ha det underbart! Kram J

    Reply
  7. Anne september 24, 2013 at 1:14 e m

    Hej. Tänkte bara meddela dig om att din blogg inte fungerar alltid. Ungefär var 5e gång man går in här så blir bloggen skitliten och all text och bilder blir små och skjuts åt sidan. Det har varit så i flera månader nu så tänkte abra berätta det då du inte verkar medventen om problemet 🙂 Kanske ngt att ta upp med finest.se

    Svar: Jo, det hände för en del, särskilt om man råkar ha en Mac. Vi jobbar på det.

    Reply
  8. Oliwia fränden september 24, 2013 at 2:17 e m

    Kära Paulina. Ingen läser din blogg längre, ingen tycker om dig längre. Alla gör bara narr utav dig. Jag gillar dig sjukt mycket , en utav mina favorit bloggar. Men du bör verkligen tänka efter vad du håller på med. Mår du bra i huvudet egentligen?
    Jag håller mer på Isabelle vid denna fronten, just för jag umgicks med henne när vi båda var mindre. Och att jag vet att det du håller på att säga är skitsnack. Sen är det inte första fången du ljuger ihop en massa om dina vänner och sedan hänger ut dom. Ha det bra!

    Reply
    1. Helena september 25, 2013 at 5:48 f m

      Du umgicks med Isabelle när hon var mindre, det är väl klart att hon har förändrats sedan dess? Visst att Paulina hänger ut människor titt som tätt, men Isabelle är ju faktiskt en knarkare. Hon visar rätt tydligt att hon röker på och just nu umgås hon med folk som håller på med ännu tyngre grejer, så att hon skulle ha snortat något förvånar mig inte alls. Sen verkar hon tro att hon är ”gangster” för att hon kommer från en sketen håla i Östersund liksom.. Så att hon skriver hotfullt och beter sig som hon gör förvånar mig inte heller. Tycker att båda ska växa upp, men mest håller jag nog på Paulina.. 🙂

      Reply
    2. september 25, 2013 at 1:07 e m

      Och jag vet att isabelle är ett tjackluder som spelar ganstahGirl och tror att hon är skitcool. Fett efter

      Reply
  9. Mimmi september 24, 2013 at 3:06 e m

    Cool e du! Go paow

    Reply
  10. lina september 24, 2013 at 3:19 e m

    Du är så jäkla cool att våga vara dig själv, du är grymt snygg och jag skulle göra vad som helt för att se ut som dig! Du är ung och lever ditt liv som du vill och verkar ha sjukt roligt!

    Herregud.. detta med barn det har du lång tid på dig! 🙂 <3

    Reply
  11. Fredrk september 24, 2013 at 3:20 e m

    Kram. 🙂

    Reply
  12. Lollo september 24, 2013 at 6:05 e m

    Love YOU Paow.

    Reply
  13. Elin september 24, 2013 at 8:32 e m

    Alltså, du är bäst.

    Reply
  14. Kim september 24, 2013 at 8:52 e m

    Du är 20 år. Inte minsta konstigt alls att du festar och inte tänker på barn. Fortsätt vara 20.

    Reply
  15. Jackie Ferm september 24, 2013 at 9:44 e m

    Bra inlägg! Kram / Jackie

    Reply
  16. Madde september 24, 2013 at 10:42 e m

    True

    Reply
  17. idjjaa september 25, 2013 at 2:18 f m

    Jag tycker om dig precis som du är! Värsta bra förebilden<3

    Reply
  18. Soetangel september 25, 2013 at 10:08 f m

    Jättebra sagt! Alla ska stå på sig själv, det är samma sak med mig. Jag skiter i vad andra tycker o kör mitt eget race 😉

    Reply
  19. V september 25, 2013 at 6:07 e m

    Jag gillar din öppenhet i bloggen! 🙂

    Men ett par frågor: Gillar du fortfarande att vara ”en stor bloggare” å att blogga på samma sätt som ”förut”? På sistonde ”känns” de inte som du gör de?

    Hur mår du psykiskt? (om du vill svara på den frågan öppet såklart?)

    Kram påré! 😀

    Reply
  20. Carro september 25, 2013 at 7:29 e m

    Go dig! Har läst din blogg i många år och alltid gillat dig, kanske för att jag är väldigt lik dig, spontaniteten osv. Gå din egen väg! 🙂

    Reply
  21. Lovisalorenzo september 25, 2013 at 9:06 e m

    Alltså.. Word. Du skriver ner inte bara dina utan även mina tankar. Tror vi är soulmates.

    Reply
  22. Angelica september 25, 2013 at 11:17 e m

    Riktigt bra inlägg, va dig själv!

    Reply
  23. liselott september 28, 2013 at 12:31 f m

    bra skrivet!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *