Nu har jag tagit nästan alla mina sprutor. Eftersom att jag bokade resan på så kort varsel så har jag tvungen att ta typ 3 spruter samtidigt och till er alla som följer mig på instagram kan läsa att jag svimmade..

Jag har ju tillbringat större delen av min sommar i Magaluf. Och då träffade jag en amerikan/mexikan kille som bor i Florida men som jobbade som reseledare i Palma. Vi har hängt väldigt mycket hela sommaren och jag tror faktiskt att jag har blivit lite kär.. Dock så har jag valt att inte skriva något om honom då han inte vet att jag har en blogg hehe! Ska berätta det snart.

För ca 2 veckor sedan så gjorde vi något galet. Han åkte tillbaka till USA i agusti och jag har saknat honom så mycket. Så jag har bokat en biljett till honom. Så den 28nde så bär det av till Orlando.. Och sen så ska vi vidare till Cancun. Jag har aldrig vart i Mexiko tidigare så det ska bli otroligt spännande. Ska frågan”R” sen om han skulle gå med på att visa sig lite i bloggen när jag väl träffar honom. Så taggad!

20130917-164831.jpg

Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *