Snart drar jag till tillbaka till Värmen!

Nu har jag tagit nästan alla mina sprutor. Eftersom att jag bokade resan på så kort varsel så har jag tvungen att ta typ 3 spruter samtidigt och till er alla som följer mig på instagram kan läsa att jag svimmade..

Jag har ju tillbringat större delen av min sommar i Magaluf. Och då träffade jag en amerikan/mexikan kille som bor i Florida men som jobbade som reseledare i Palma. Vi har hängt väldigt mycket hela sommaren och jag tror faktiskt att jag har blivit lite kär.. Dock så har jag valt att inte skriva något om honom då han inte vet att jag har en blogg hehe! Ska berätta det snart.

För ca 2 veckor sedan så gjorde vi något galet. Han åkte tillbaka till USA i agusti och jag har saknat honom så mycket. Så jag har bokat en biljett till honom. Så den 28nde så bär det av till Orlando.. Och sen så ska vi vidare till Cancun. Jag har aldrig vart i Mexiko tidigare så det ska bli otroligt spännande. Ska frågan”R” sen om han skulle gå med på att visa sig lite i bloggen när jag väl träffar honom. Så taggad!

20130917-164831.jpg

(Visited 34 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Kira september 17, 2013 at 5:31 e m

  Fan vad bra, jag älskar folk som vågar åka och hälsa på nån man träffat utomlands! Det är så många som säger ”men ni träffades ju bara een gång blablablablaaa” vem bryr sig om man gillar den! Såg dig förresten på White på fredan och du var så gaaalet snygg 🙂

  Reply
 2. Ellinor september 17, 2013 at 6:35 e m

  cancun är underbart! Men glöm inte Tulum 😉

  Reply
 3. Thea september 17, 2013 at 6:39 e m

  Va kul för dig!

  Reply
 4. bana september 17, 2013 at 7:30 e m

  aj aj bli inte för kär.. vi vill inte ha fler invandrare i sverige 🙂

  Reply
 5. Viktoria september 17, 2013 at 11:07 e m

  Näe fy fan vad roligt Paow! Hoppas det blir bra med denna kille, du förtjänar en fin människa! Och hoppas du får en otroligt rolig och härlig upplevelse på din resa! Hoppas han vill synas lite i bloggen, man blir ju nyfiken! 🙂 Önskar dig alla lycka! <3 Du är BÄST!

  Reply
 6. Erica september 18, 2013 at 6:00 e m

  Paradise hotel? 😉

  Reply
 7. Emilie september 18, 2013 at 9:40 e m

  vad heter du på instagram?

  Reply
 8. Maria september 19, 2013 at 12:14 e m

  Orlando. Då måste du testa shoppingen på Orlando premium outlets. Var i Orlando i somras och åker tillbaks nästa… Ha en go tripp….

  Reply
 9. Vicky september 20, 2013 at 7:39 e m

  Hoppas du far det riktigt jävla underbart här i Orlando 😀
  /Svenne bosatt i Florida sedan 2,5 ar tillbaka 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *