Två osedda bilder!

Hittade de här två bilderna oss två på Daniels kamera precis och god damn vad fina vi blev på dem! Från blog awards nu i år…Grejen är att jag egentligen skulle ha på mig någonting helt annat men hittade den här playsuiten när jag letade i min garderob efter en kavaj som jag skulle matcha med ett par byxor. Men direkt när jag hittade den här blev jag kär och sket i kavajen. Det är fortfarande sommar ju, right?

Älskar när man är på jakt efter någonting och hittar något ännu bättre! Det är typ en skönare känsla än när man hittar pengar i fickan som man glömt bort att man har haha.

IMG_0006IMG_0007

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. karlita september 21, 2013 at 10:07 e m

  hvorfor skal du alltid henge ut andre? du er ikke så mye bedre selv. du har knulla rundt med halve sverige og har nok alt mulig av sykdommer. vært utro med alle guttene du ha hatt og skylder på de. du har selv brukt drugs din lille fitte kjerring!! slutt å heng ut alle andre og konsentrer deg om ditt patetiske liv istedenfor. 20 år og uten jobb. jeg er så glad du var utro mot hugo. du gjorde han en kjempe tjeneste når du var det. nå har han møtt ei nydelig og vakker jente som paula:) hvis det er noen som har hiv,så er det nok deg:)

  Reply
  1. EM september 23, 2013 at 8:33 e m

   Gå och gräv ner dig.

   Reply
 2. Lojj september 22, 2013 at 8:18 f m

  Det är höst 🙂 men helt ok.

  Reply
 3. Lundza september 22, 2013 at 10:48 f m

  Tävling !!
  Jag har själv använt mig av tårtfotografier, som jag tycker är jättefint när någon fyller år eller om man bara vill ge någon en extra fin vardags present. Tårtan kommer levereras hem till dig de önskade datumet.
  Tårtansvärde 498 kronor. Följ de 3 enkla stegen till tårtan:

  http://lundza.com/vinn-en-tarta-fran-skickatarta-se/

  Reply
 4. Ellinor september 22, 2013 at 11:21 f m

  Ja ni var riktigt snygga!!

  Reply
 5. Hanni september 23, 2013 at 12:18 e m

  fina:)

  Reply
 6. Helin september 23, 2013 at 8:46 e m

  Din klänning är underbar. Får man fråga var du köpte den?

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *