Hårsnack..

Jag läser fortfarande bland kommentarerna att många undrar vart jag klipper mig någonstanns, vilken frisyr jag har varit mest nöjd med och varför jag bytit färger så många gånger. Så jag tänkte ta och svara på lite frågor nu, lite hårfrågor för er som är intresserade!

1. Vart brukar du klippa dig Paulina?

Jag har klippt mig på olika ställen under flera årstid men ungefär för 1 år sedan så har jag regelbundet börjat gå till Jasmineshair för att jag alltid får så bra resultat där och varje gång faktiskt blir lika nöjd. 

2. Du har bytit hårfärg nästan fler gånger än jag byter underkläder sliter inte det på håret?

Jo det är klart att det sliter på håret men nu under tiden jag varit i Magaluf och sen varit iväg en massa så har håret fått tagit igen sig en hel del. Jag försöker vara så snäll som jag kan mot mitt hår och använda mig av rätt produkter, som hårprodukter och när jag plattar det exempelvis använda Värmeskyddande. Kom ihåg det!

3. Hur mycket kostar det på Jasmineshair?

Det kostar mellen 2900 – 2300 kr vilket jag tycker är ett rimligt pris. Nån annan gång när jag fixade håret så betalade jag 6000, vilket känns väldigt onödigt.

 

4. Vilken hårfärg har du varit mest nöjd med?

Det är faktiskt svårt att svara på då jag alltid ” för stunden ” är jäkligt nöjd med mitt hår men ah.. Jag är ju en sån person som vill kunna uppdatera mig rätt ofta och göra annorlunda saker, jag vill inte bara känna att jag räknat mina dagar till döden utan snarare kastat mig ut i livet och upplevt allt, ungefär lite samma tänkande med mitt hår! Maybe.. (:

5. Tror du att du kommer bli brunett nu till vintern?

Det vet man aldrig vad som flyger i mig men det tror jag faktiskt inte, jag är nöjd med att vara en liten blondie men däremot så använder jag mer än gärna en färgbomb här eller där för att liva upp håret lite 🙂

Glöm inte att kolla in min frisör:

http://jasmineshair.se/

 

hyhy P1060408 paow_paulina_danielsson_blont paow-rosa-hår1

Vilken frisyr och färg av alla dem jag har haft har ni egentligen gillat bäst?

(Visited 1 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Sara oktober 5, 2013 at 12:01 e m

  vart i USA är du? you are so pretty

  Reply
 2. Johanna oktober 5, 2013 at 1:02 e m

  Ditt hår är så vacker Paulina 🙂

  Reply
 3. Johanna oktober 5, 2013 at 7:19 e m

  Du var otroligt fin i kort hår

  Reply
 4. Ida oktober 6, 2013 at 4:38 e m

  hej finaste Paulina! snälla snälla snälla svara på denna kommentar! på insta eller här! om du kommer till jasmines hair, vill färgsa håret OCH sätta in hår, vad kostar det då? kram

  Reply
 5. fanny oktober 6, 2013 at 5:13 e m

  ROOOSA!!!!!

  Reply
 6. annika oktober 6, 2013 at 8:38 e m

  Kortare var snyggast

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *