Take me back to 100% party #1

Åh flashbacks! Minns ni när vi åkte runt med 100% party, egentligen var det rätt tjabbigt. Men vi hade kul och så många vänner som jag skapade mig under den tiden är svårslaget, vi hade kul och det var nog det absolut viktigaste och roligaste jag har gjort i hela mitt liv!

Kolla in ett inlägg som jag skrev under den tiden, haha: 

God morgon på er!

Är ni pigga? Jag tänkte ljuga och säga att jag är uppe med tuppen. Fast jag är mer som en vandrande zoombie. Är så himla trött. Men jag måste ju upp. Måste städa lite, och packa inför London… Åker ju om några timmar! Oppa, vad kul det ska bli. Tänkte även passa på att berätta lite om helgen.

Började med att åka till Karlstad, där vi festade lite. Somnade halv 7 på morgonen och då var det bara att gå upp kl 9 för att möta upp 100% party crewet och hoppa in i minibussen för att åka till Borås. Och jag måste bara berätta hur goa alla jag har träffat som jobbar på 100% är. Så himla trevliga och roliga. Dom är så himla annorlunda mot alla dryga Stockholmare. Älskar´t! Snacka om att en salig blanding, två bondläppar som är helt sjuka i huvudet, en trött tjej, en tjötig fjortis (Dessie) och en klagande fjortis (jag) hahaha…

När vi väl var framme i Borås så var det bara att hoppa in i duschen och sen springa iväg till förfesten. Och jag drack för första gången i hela mitt liv en öl, och jag tror nästan att jag gillar öl nu (tummen upp)… Vet att jag sagt att det är white trash att dricka öl som tjej. Men det är ju rätt gott!

Efter det så rörde vi oss vidare till lokalen och folket hade börjat komma. Vi började festa. Efter ett tag så slocknar lamporna och musiken dör. Och det som inte fick hända hände! Strömavbrott som inte gick att fixa… Så alla var tvungna att gå hem, så det var ungefär 0,5% party och 100% strömavbrott. Så alla gick hem och la sig.

På morgonen så hoppade vi in i minibussen igen och åkte till Kalmar. Trettiofem låååånga mil! Jäklar vilket liv det var, jag ville köpa en laddare, Dessie ville ha nötter, Sanna ville hem, Markus ville supa… Så ja, dom hade fest där bak. Haha! Sen när vi väl kom fram så var klockan mycket. Så vi började fixa oss innan vi gick till klubben där 100% party körde. Dansade loss hela kvällen och blev fyllekär. Nää, men jag hade jävligt kul igår!

Dagen igår var dock inte lika rolig. Var så himla trött… Och vi visste inte hur man skulle komma hem. Men till slut så fick vi skjuts av biffarna hem. Trevligt! Tack för skjutsen grabbar!

Här får ni en bildbomb från helgen. Tack för en FETGRYM helg 100% party! Längtar redan tills fredag, då blir det att åka till Skara. Ses vi där?

Dessie glad på tåget!

Asglada tjejer framme i Karlstad!

Så fina!

Crazy!

Dom laddade inför resan…

Dessie var lite bakfull…

Jäger och Tim gjorde en annorlunda plankning.

Vi tog en idolbild med ”cocacola killen” från Idol.. 🙂

Den här kvällen fick vi höra ”är ni dansare”… Ser vi verkligen ut som två bimbos!? Nej förresten, svara inte på det 😛

Oppa!

Love <3

Sen på väg hem från Kalmar så stannade vi och klappade hönor… Haha!

Roman är nog den mest idéfyllda människan jag känner. Han fick för sig att hoppa ut ur bilen när det var köer och ta kort för att det skulle se ut som vi stoppade hela kön för att det inte var ngn som körde :O

Hemsk bild, men var så himla sliten. Jag & Roman!

Paus i Norrköping.

Dom kastade ut mig så jag fick lifta halva vägen…

Äntligen hemma!

Kommentarer (74)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *