Vad är folks problem egentligen?

Ibland undrar jag vad folk har för problem, vi alla tycker olika och så kommer det alltid att vara. Ni behöver inte lägga er i mitt liv så ska jag inte lägga mig i erat det är väl bara onödigt!!!

Nu är jag verkligen någonstanns jag aldrig har varit förut. Ni kommer snart få se i promise you babes 😉

kaospaow

(Visited 41 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. malin oktober 2, 2013 at 2:16 f m

  vart kommer din jacka ifrån?? Kram

  Reply
 2. Fanny oktober 2, 2013 at 10:19 f m

  Var är skinnjackan ifrån? 🙂

  Reply
 3. Louise november 6, 2013 at 11:04 e m

  Känns som om alla människor lägger sig i ens liv nuförtiden.. Förstår inte hur det kan vara roligare att kommentera och lägga sig i andras liv än att bry sig om ens eget. De som klagar och irriterar sig på en är bara avundsjuka och har helt enkelt bara för jävla mycket fritid. Folk slutar aldrig förvåna en.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *