Så, här är jag…

Så skönt med värme. Ytterst dåligt internet, men som jag skrev så har jag tidsinställt hela min lifestory som ifrån en bok som ni kommer kunna läsa på dagarna och emellanåt kommer jag försöka uppdatera er om läget här ifrån också. Vissa texter som kommer skrivas kommer inte ha några bilder, men tro mig jag har letat överallt, som hemma hos mamma där jag har skannat in flera bilder från min egen barndom.

Sanningen är väl som den är, min uppväxt har inte alltid varit så enkel och jag har gjort för många misstag, vissa lärde jag tydligen ingenting av. Vissa har jag tagit lärdom för hela livet av. Jag kanske gör fel val ibland, men vem gör inte det. Jag ångrar i alla fall ingenting, och absolut inte detta 🙂
varttror

(Visited 19 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Bee oktober 2, 2013 at 11:07 e m

  Mexico, puerto vallerta? 😉

  Reply
 2. Cecilia oktober 2, 2013 at 11:12 e m

  Kommer att bli roligt att läsa din resa! 😀

  Reply
 3. Fanny Sahlin oktober 3, 2013 at 9:50 e m

  Perfekt kropp! Alla tjejers dröm..eller ja..killarnas också 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *