Mötte upp en kompis och drog till gymmet, han skulle hjälpa mig att träna lite. Men med tanke på att jag levt som en lurk i snart två år, supit och rökt så är jag inte på topp. Min kropp är absolut ok fortfarande. Men jag känner mig smutsig inombords.

Och idag när jag tränade så kände jag verkligen det. Var tvungen att avbryta och höll på att spy och hela min kropp snurrade, typ som att det är disco. Då kände jag. Fy fan. Jag ska börja ta hand om min kropp bättre. Och prioritera myskvällar! Jag kan inte må sådär. Det är int okej.

Jag körde 12 min crodstrainer. Sen sprang jag på fart 10 i 10 minuter. Sen så körde jag rodd 1000 meter på 4a minuter och 4 reps benböj med lätta vikter. Fyfan. Men ska försöka att ta mig dit imorgon också. Men nu så har jag fått ett litet wake up call också..

20131121-150919.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *