Äntligen återhämtat mig lite efter träningen..

Mötte upp en kompis och drog till gymmet, han skulle hjälpa mig att träna lite. Men med tanke på att jag levt som en lurk i snart två år, supit och rökt så är jag inte på topp. Min kropp är absolut ok fortfarande. Men jag känner mig smutsig inombords.

Och idag när jag tränade så kände jag verkligen det. Var tvungen att avbryta och höll på att spy och hela min kropp snurrade, typ som att det är disco. Då kände jag. Fy fan. Jag ska börja ta hand om min kropp bättre. Och prioritera myskvällar! Jag kan inte må sådär. Det är int okej.

Jag körde 12 min crodstrainer. Sen sprang jag på fart 10 i 10 minuter. Sen så körde jag rodd 1000 meter på 4a minuter och 4 reps benböj med lätta vikter. Fyfan. Men ska försöka att ta mig dit imorgon också. Men nu så har jag fått ett litet wake up call också..

20131121-150919.jpg

(Visited 1 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Johanna november 21, 2013 at 5:36 e m

  Man måste ju börja någonstans! 🙂 och det bästa med träning är ju när man ser och känner att man blir bättre!

  Reply
 2. Jen november 21, 2013 at 5:50 e m

  hoppas du vinner paowis!!! har nu röstat på dig på tv3:s hemsida hehe….
  dock fattar jag inte om det är en deltagare som vinner hela programmet? eller ett par? (aldrig sett PH tidigare) så har inte stenkoll exakt på vad spelet går ut på? 🙂

  Paret jag gillar mest är ju iaf dig och Samir, tycker han är katt och så rolig att jag ramlar av stolen haha en riktig karaktär – framstår som ganska uppblåst men verkar inte sakna självdistans för det. Och du är ett såntdär gulligt litet troll man bara inte kan låta bli att tycka om haha. Så söt och så liten. Supersöt och snäll/rar verkar du vara! Klart man hejar på dig!

  Märkte också att ni två (du och S) är populärast av tittarna i PH 🙂
  Svara gärna på några av mina frågor 🙂

  Reply
 3. lina november 21, 2013 at 6:46 e m

  hej paow, de där med hudproblem du hade de ’vita prickarna” kan de va nå sorts svamp kanske? vet att jag har exakt samma problem och undrar hur du blev av med det, vad använde du för medicin eller kräm? jätte tacksam om du hade kunnat svara asså

  Reply
  1. Elina november 22, 2013 at 7:35 f m

   Hon har psoriasis 😛

   Reply
 4. Natalie november 21, 2013 at 7:07 e m

  Bra jobbat!! : )

  Reply
 5. nathalie november 21, 2013 at 7:50 e m

  hörde att ngn samantha kommer att vinna :p

  Reply
 6. Emilia november 21, 2013 at 8:41 e m

  Kämpa på!:D

  Reply
 7. Rebecka november 21, 2013 at 9:59 e m

  Varför är alla så duktiga på att träna, jag vill också vara ambitiös 🙁 nä nu jävlar ska jag ta tag i mitt liv

  Reply
 8. Louise november 22, 2013 at 1:00 f m

  Hej har läst din blogg länge och gillar verkligen den, hejar dessutom på dig i paradise hotel just nu 😉 vet om att du har grym musiksmak så tänkte tipsa dig om min pojkväns nysläppta singel ”Seen it All” blogga gärna om den om du gillar vad du hör http://www.youtube.com/watch?v=zzNL8jCSlw0

  Reply
 9. Sara november 22, 2013 at 11:06 f m

  Sjukt irriterande att det har läckt vem/vilka som vinner PH :((

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *