4 Comments

 1. Tony Montana november 27, 2013 at 4:53 e m

  Hur har du lyckats stava fel på ”Cocaine” när de står på din tröja?

  Reply
 2. Lisel november 27, 2013 at 5:07 e m

  Alltså Paow. Vilken tjej du är! Jag tycker du representerar så jävla mycket utan att du egentligen lägger märke till det eller nödvändigtvis har det som mål. Men du är 2000-talets unga, starka kvinna. Jag är totalt olik dig, 23 år, arbetar på kontor och åker på utlandssemester en gång om året, käkar pizza när jag är bakis och får ångest dagen efter. Typ. (så jävla vanlig helt enkelt) men jag gillar och uppskattar ändå din stil och den du är, åtminstone den du låter oss lära känna. Jag tycker du verkar ha kunnat hålla distans från kändisskap och dumheter. Du kör på ett ärligt rakt spår och lever och lär – helt enkelt.

  Du utstrålar power.

  Har aldrig kommenterat förut men var bara tvungen att säga det.

  – Kram och kärlek från mig!

  Reply
 3. Marcus november 27, 2013 at 11:27 e m

  Tjenare Paow!

  Måste bara säga att du är en sån jävla konstig människa. Vem kan älska bratz? De är ju de vidrigaste som finns på planeten. Du måste ju allvarligt ha blivit tappad på huvudet som liten.

  Reply
 4. ida december 10, 2013 at 10:24 f m

  hej, va haru för storlek på tshirten? beställde en sån i small men när ja kolla nogare så är den ju inte veckad vid armarna på hemsidan..? så har dom fixat till din tshirt på nått sätt eller ser den ut så när ja får den hemskickad? 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *