”Debatt-Turken”

Alltså seriöst? Vad är det för jävla land vi lever i? Jag älskar Dragan. Typsikt småfeta femnister från vänsterpartiti som ska hålla på att debattera… ÅH VAD JAG HATAR VÄNSTERPARTIET. och det här gjorde inte saken bättre. USCH

Vad har ni för åsikt angående strippklubbar i sverige?

(Visited 1 times, 1 visits today)

32 Comments

 1. Paula november 17, 2013 at 3:00 e m

  Hahaha Dragan är ju bara för underbar, mer naket åt folket!

  Reply
 2. v november 17, 2013 at 3:42 e m

  jaha, så om de var smala då skulle det ha gjort saken bättre eller? förstår inte varför du ska ta upp att de är småfeta.

  Jag är inte för eller emot strippklubb.

  Reply
 3. My november 17, 2013 at 3:42 e m

  Dra från vårat söder till brat-land där du hör hemma! Söder har alltid tillhört & kommer alltid att tillhöra oss till vänster om mitten, oavsett hur många högeridioter som försöker flytta in/ta över! DRA!! Dock är du ju samtidigt sjukt trashig, så det är väl egentligen bara på charter-orterna bland tribal-babianerna som du passar in.

  Reply
 4. Olivia november 17, 2013 at 4:49 e m

  Han verkar ju väldigt klok insiktsfull osv. Jobbig snubbe

  Reply
 5. L november 17, 2013 at 4:52 e m

  Att du håller med Dragan visar bara på att du har lika lågt iq som han.. Din dubbelmoral står i högan höjder, du får fan aldrig prata FEMEN igen det är pinsamt. Du är misogyn på hög nivå, olagligt med aborter och införa strippklubbar ja du är verkligen en helylle sunk människa ..

  Reply
 6. Natalie november 17, 2013 at 5:21 e m

  Turk..? Han är väl jugge..?

  Reply
 7. Sofhi november 17, 2013 at 6:14 e m

  jag är emot strippklubbar.
  Det är ett hemskt sätt att utnyttja kvinnors och mäns kroppar på ett nedvärderande sätt.
  Och hur en strippa lever är inte jätteglamouröst. Det finns mycket pengar i strippvärlden då den ofta drivs av eller har kontakter i kriminella kretsar, men väldigt lite (nästan inget vill jag säga) går till stripporna i sig för det arbete dom gör. Det fruktansvärda nedvärderande arbete som man måste stå ut med.
  Nej.
  och jag är ingen fet feminist bara för att jag skriver detta, jag är en helt vanlig feminist.
  Tråkigt att du inte står på rätt sida om patriarkatet och kämpar för kvinnans rätt i samhället.
  USCH vad jag hatar högerflanken och alla självdestruktiva småflickor som tror att det är rätt.
  Och detta gjorde ju inte saken bättre.

  Reply
  1. Anja november 18, 2013 at 8:51 e m

   Bra skrivet!!!!

   Reply
 8. Pixi november 17, 2013 at 6:20 e m

  För det första är debatt sjukt ointellektuellt program med sjukt låg nivå på diskussionerna. För det andra så håller jag med om att det faktiskt är fel av kommunen att sätta sig emot (om nu fallet är så) strippklubben men politiker, inom alla partier, måste kunna få säga sin mening. För det tredje är jag emot strippklubbar då jag menar att det motverkar jämställdhet och skapar en kvinnosyn bidrar till att kvinnor ses som objekt som ska använda sin kropp för att få pengar av män (generellt). Detta gör i längden att kvinnor inte ses som lika mycket värda som män. MEN jag förstår om det här är svårt att förstå för någon som inte är insatt eller har läst så mycket om hur det fungerar med patriarkala samhällen. Det är även svårt att se när man själv lever i ett patriarkalt samhälle att något är fel och att framförallt kvinnor ständigt fötrycks på olika sätt. Bra exempel på det är att när kvinnor våldtas så läggs ansvaret på kvinnan (genom att de blir utfrågade i rättegången vad de haft på sig, om de var fulla, om de var flirtiga, om de sagt nej tydligt nog) istället för att mannen/männen som våldtagit får stå till svars för sitt brott. Det finns inget annat brott där man frågar ut OFFRET på samma sätt…det är galet sjukt!!

  Reply
  1. Johanna november 19, 2013 at 1:45 f m

   Det finns ju faktiskt manliga strippare också, vilket jag till och med tror att han nämnde. Sen är väl dom flesta där av egen vilja. Är det så att man nu ska vara extremt emot detta så istället för att vara så negativt inställt mot just Dragans strippklubb i Kiruna så borde man väl lägga de krafterna mot att hjälpa stripporna om de nu är så att de jobbar för dålig lön och att de nu är synd om alla oss andra kvinnor som inte strippar, ,att vi ska få lida för de. Tror även att man kan uppnå jämställdhet även om de finns strippklubbar i Sverige! Att lagen är helt konstig när de gäller våltäkter är en helt annan femma, de är ju inte på grund av strippklubbar det är så! Det är bara på grund av att lag systemet inte hänger med i utvecklingen som faktiskt sker i samhället.
   Är varken emot eller för strippklubbar, vill man gå så varsågod och vill man inte så gå inte. Fokusera på viktigare grejer i världen…

   Reply
 9. Issa november 17, 2013 at 7:09 e m

  Håller helt med dig! 🙂 fan va go dragan är haha

  Reply
 10. S november 17, 2013 at 7:23 e m

  Men snälla My. Jag är född och uppväxt på söder och inte vänster för det. Däremot är jag liberal och tycker att varje person har rätt till att göra vad den vill med sin kropp. Statens, eller i detta fall kommunens, uppgift är att värna om dessa människors säkerhet och att ingen kränker deras frihet.
  Finns det en efterfrågan om män och kvinnor som dansar på scen och folk är villiga att betala för det så ska det väl finnas. Jag säger som se i debatten; Vad är problemet?

  Reply
 11. jennifer november 18, 2013 at 12:05 f m

  LÅT KVINNOR/ MÄN STRIPPA OM DEM VILL. GÅ INTE DIT OM DET INTE PASSAR. VILKET JÄVLA TJAT DET SKA BLI HELVETE. KROPPAR HAR VÄL FAN ALLA. BRÖST MAGE FITTA KUK RUMPA OCH HUVUD. VAD ÄR PROBLEMET? JAG ÄLSKAR NAKNA KROPPAR. VAD ÄR PROBLEMET MED DET?????? VISSA ÄLSKAR ATT VISA SINA NAKNA KROPPAR, VAD ÄR PROBLEMER MED DET???

  sorry blev lite irriterad 🙂 snart ska jag besöka kiruna

  Reply
  1. L november 18, 2013 at 7:04 e m

   *småfeta feminister* men URSÄKTA då för att vi ”småfeta feminister” vill ha ett jämnställd samhälle. Fattar inte varför kvinnor ska trycka ned feminismen? Det är som att typ, spotta sig själv i ansiktet. Förövrigt så bor jag i Östersund som inte ligger så långt ifrån mörsil. Och min kompis jobbade inte så långt ifrån det där äckliga stället. Det är en liten by där alla känner alla. Och männen somhon jobbade med, skröt om hur dessa stackars kvinnor som inte kan någon svenska och knappt någon engelska, brukade i utbyte mot sex få duscha hos en kille, en annan köpte en tjej för natten osv. Dom här tjejerna har det INTE bra. Och kommer ifrån fattiga bakgrunder. SLUTA att försköna sådant här. Det är hemskt. – See more at: http://www.paow.se/debatt-turken#comment-form-title//

   Reply
 12. L november 18, 2013 at 12:15 f m

  *småfeta feminister* men URSÄKTA då för att vi ”småfeta feminister” vill ha ett jämnställd samhälle. Fattar inte varför kvinnor ska trycka ned feminismen? Det är som att typ, spotta sig själv i ansiktet. Förövrigt så bor jag i Östersund som inte ligger så långt ifrån mörsil. Och min kompis jobbade inte så långt ifrån det där äckliga stället. Det är en liten by där alla känner alla. Och männen somhon jobbade med, skröt om hur dessa stackars kvinnor som inte kan någon svenska och knappt någon engelska, brukade i utbyte mot sex få duscha hos en kille, en annan köpte en tjej för natten osv. Dom här tjejerna har det INTE bra. Och kommer ifrån fattiga bakgrunder. SLUTA att försköna sådant här. Det är hemskt.

  Reply
  1. Anja november 18, 2013 at 8:52 e m

   Bra skrivet!!

   Reply
 13. Sara november 18, 2013 at 8:13 f m

  Min killkompis gick på en av hans strippklubbar på en svensexa. Tjejerna kunde knappt svenska och en av dem erbjöd min killkompis oralsex mot betalning. Efter det hade de alla bara gått därifrån. De tyckte att hela grejen var hemsk så det blev ingen rolig svensexa 🙁
  Tycker hela grejen är jätte hemskt hur de utnyttjar fattiga/trasiga människor på det där sättet.

  Reply
 14. Cezzii november 18, 2013 at 9:08 f m

  Du har ju inte mycket innanför pannbenet

  Reply
 15. Maja november 18, 2013 at 12:57 e m

  Utan oss ”småfeta feminister” skulle du varken ha rösträtt,rätt till att göra abort eller tillgång till preventivmedel…Men det kanske inte betyder så mycket för dig?

  Reply
  1. v november 18, 2013 at 1:59 e m

   Paow är ju emot abort så nä tror inte hon bryr sig. Så länge det gynnar hennes livsstil då står hon upp för andra tjejer annars nej.

   Reply
 16. matilda november 18, 2013 at 1:45 e m

  Om dom är för kvinnors rättigheter i samhället och för att män och kvinnosynen ska ligga på samma nivå. Varför då fördöma kvinnors nakenhet och ta det som något nedvärderande ?
  Säkert många som vantrivs och kanske gör det för att de behöver pengar, men hur många personer vantrivs inte på sitt jobb och endast gör det för att ha råd att leva?
  Och att som hon säger ” tycker man om att göra det skulle man inte ta betalt för det” då kan vi lika gärna slopa alla yrken som konstnärer eller skådespelare mm.
  Usch vad trött jag blir på dessa människor som vill ”hjälpa” men i självaverket som gör dom x-antal tjejer och killar arbetslösa. Låt folk göra vad dom själva behagar!

  Reply
 17. Feminist november 18, 2013 at 2:41 e m

  Vänta lite nu… ”småfeta feminister”? Vem av feministerna, både manliga och kvinnliga, var småfet? varför kommenterar du ens deras utseende? Vad ger DIG rätt att kommentera hur någon ser ut och använda deras utseende för att förminska deras åsikter?
  Det enda Dragan bidrog med i debatten var att skrika och vråla ut hotfulla svar, försöka ta över rollen som debattledare och ljuga. De ”småfeta feministerna” aka vänsterpartisterna var de som kom med sakliga argument och hade belägg för det de sa.Det är sorgligt att unga tjejer som du föraktar det som gjort att du överhuvudtaget får vara en del av samhället.

  Reply
  1. Anja november 18, 2013 at 8:53 e m

   Bra skrivet!!! Håller med dig!

   Reply
 18. Matilda november 18, 2013 at 3:02 e m

  så länge ingen blir skadad på något sätt så ser jag inget fel i strippklubbar, tycker dock att det ska finnas klubbar där men dansar hihi

  Reply
 19. elin november 18, 2013 at 4:08 e m

  hahaha! grym han e min chef <3 kärlek till dej dragan <3

  Reply
 20. Anja november 18, 2013 at 8:56 e m

  Småfeta feminister? Så tråkigt att du trycker ner feminister. Men det är ju inte precis ovanligt. Jag är i alla fall emot våldtäkter, olika löner för kvinnor och män, sexism m.m. Jag är feminist och stolt över det och det har inget med min vikt att göra, jag är ledsen att göra dig besviken på den punkten!

  Reply
 21. Nathalie olofsson november 19, 2013 at 1:33 f m

  Förstår inte riktigt hur du tänker när du lyssnar på en man med skitdåliga argument utan kunskapen att låta en annan människa tala till punkt. Man ser ju tydligt vilka människor som satt på hans sida. Hur såg dom ut? Hur uppförde dom sig? Vad hade dom för kroppsspråk? Vad var deras argument?

  Att inte kunna respektera en annan människas åsikt utan att behöva sitta och göra grimaser samt avbryta den hela tiden i en debatt visar ju bara var deras intelligensnivå ligger på. Ungefär på samma som din Paulina.

  Reply
 22. turkiburk november 19, 2013 at 3:29 f m

  ”varför var det sånt sug” LOL

  Reply
 23. jenny november 19, 2013 at 1:35 e m

  Pinsam debatt, att den enda strippan de fick in ser ut som en avdankad WT… Synd.. Killarna såg ut som såna som åker till thailand för att köpa prostituerade.. Dragan var grym ,men inte så saklig i sitt framförande, var ju mest skrik..

  Och de på försvarssidan såg ut som stoppiga sossar..

  Det jag tycker är att strippklubbar strider inte mot något, Sverige ska vara ett fritt land, där vi ska få göra vad vi vill utan att bli begränsade .. Att några stroppiga jävlar ska sitta och säga att man kan strippa/dansa gratis är absurt.. Är problemet då att de tar betalt? Att de utbyter tjänster? Som de är ense om att göra.. Där INTE tjejerna blir utnyttjade..

  Tjejerna gör detta frivilligt, och oavsett hur emot eller för vi är mot strippklubbar så har vi ingen rätt att bestämma över någon annans liv.. Eller hur?

  Jag tycker det är en brilliant affärside Dragan kom med! Han kommer att tjäna pengar. I Kiruna, en liten håla där det inte finns någon bra klubb, öppna en strippklubb.. 🙂 Genialiskt. Hoppas att folk ger sig och slutar komma med argument om att ”tjejerna utnyttjas, jämnställdhet..” blablabla.. Det är ju ingen rättvisa om inte dessa tjejer får jobba med något de tycker om, vissa vill bli advokat, läkare, socionom , vissa vill bli strippor.. Det är INGET fel i det!!:)

  Goooo Team Dragan ** 🙂 Finslipa din argumentation bara

  Reply
 24. Åsa november 21, 2013 at 2:49 e m

  Okej, varför denna antydning om ”småfeta feminister”? Vad har deras vikt med deras åsikt eller med något alls att göra? Det bevisar bara hur ytligt du ser på det här klippet.
  I strippklubbsfrågan: Jag anser att strippklubbar bör förbjudas då de objektifierar och står fast vid den roll kvinnan har i det patriarkala samhälle vi lever i.
  Det går inte att förneka, se bara på reklamen, porträtteras män och kvinnor lika? Nej.
  Strippklubbar är ett onödigt ont som tillåter människor att utnyttja kvinnors kroppar, ofta, mot deras vilja.
  ”Vad det är för jävla land vi lever i?” Det undrar jag också, särskilt när kvinnor inte inser vad feminismen gjort för deras rättigheter och istället hjälper patriarkatet på traven. Jag syftar på kvinnor som du. Slutligen:

  ”Ordet feminist var ursprungligen ett nedsättande uttryck för att beskriva kvinnor som inte anpassade sitt beteende till rådande könsnormer.”

  Varför följer du normen? Är du verkligen så rädd för att bli något annat än din kropp och ditt utseende? Kamma dig för fan!
  Peace.

  Reply
 25. Gustav november 26, 2013 at 11:32 e m

  Så jäkla skön, dessa små feminister kan sköta sig själva och inte alltid lägga näsan i blöt.
  Dragan är kungen.

  Reply
 26. CULIAO mars 1, 2014 at 8:47 e m

  SOFTA LITE NU CULIAO, AMINA KOYUM, VI SÄGER ATT DIN IDOL EX OM DUE JUSTIN BIEBER HOR FAN OCH DU VERKLIGEN ÄLSKAR HONOM, OCH ALLA NI SOM ÄR EMOT STRIPP O NAKENHET JALLA OM JB ELLER SAMIR BADRAN BÖRJA STRIPPA O BLI NAKEN SÅ BORDE NI INTE FÅ SE HAHAHA NO HOMO SAMMA SAK TILL KILLAR IAF MEGEN FOX BÖRJA KLÄ AV SIG NAKEN OUFF NI SOM ÄR EMOT NI FÅR INTE SE 😀

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *