Godmorgon på er!

Jag vaknade precis. Vilket måste vara typ ett under med tanke på att jag gick it igår.

Dagen började ju med att jag käkade frulle ( otippat ? ) sen så drog jag vidare till bingo. Borde ju kalla mig själv supermodell med erfarenhet nu höhö. Men vi tog en del asfeta bilderna. Bland annat riktiga nakenbilder, som förmodligen kommer att tryckas på tröjor sen 🙂 många fråga mig varför osv man faktiskt tar nakenbilder. Och jag säger bara. För att jag kan. Nä men det är ju inte direkt så att jag sitter och vresar med någon supersvank och ska sitta på något slitz omslag. Fast det hade väl vart det ultimata? Och ett utvik på det hela? Haha..

Igår så gick jag iallafall ut. Det var trevligt. Men onödigt för var prutt trött redan kl 9. Men efter en drink och lite Ph så blev jag aspigg. Otippat. Och en grej till. Jag måste sluta åka taxi. Åker taxi för typ 5000 kr i månaden. :/

20131128-105621.jpg som johan hade sagt. Oklar onsdags pipa

(Visited 46 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Sofia november 28, 2013 at 1:29 e m

  Sant det du skrev ang dom påstodda vinnarna, stod om det på af för någon dag sen , var ju nån puckad brud som får för lite uppmärksamhet som satt igång detta rykte.
  Oavsett vad så vet ju ni som deltog i pH hela sanningen.
  Hoppas att du tar dig långt i pH 🙂
  Jag är visserligen 30år o har faktiskt aldrig kollat på det innan haha ….. Men nu är jag fast.
  Och det är bra att du står för det du gör där …. Jag menar alla människor har sex det är ju ingen hemlighet…. Sen att vissa väljer att ha det i tv ….. So what ….. Folk säger inget om folk har sex i bb….. Men i pH ja då jävlar är man slampa mm.
  Va fan man lever bara 1gång ….. Hoppas vi får se mer knull i pH 🙂
  Fuck hard and die Young 🙂

  Reply
 2. Ida november 28, 2013 at 2:33 e m

  Hej Paow! Vill bara säga att jag tycker det är jätte roligt att du är med i paradise hotel. Men jag hoppas verkligen du kan kolla på denna kommentaren. Du har sagt att du är väldigt mycket emot päls, och vissa gånger inte. Du har själv haft kaniner och älskar djur, överhuvudtaget. Jag vet att du har många läsare på din blogg och jag HOPPAS att du kan uppmärksamma vad som försegår i andra länder, framförallt för att få fram angora ull till kläder mm. Snälla du, skriv ett inlägg och visa upp videon så detta uppmärksammas mer 🙁 Gör så ont i mitt hjärta att det ska ske på ett sådant brutalt sätt.

  Här är länken; http://www.svt.se/nyheter/varlden/angorakaniner-plagas-for-sin-mjuka-pals

  Massa kramar till dig!

  Reply
 3. Tess Ohlsson november 29, 2013 at 2:12 e m

  Jag behöver också sluta ta taxi hela tiden haha…men fan så bekvämt det är!

  Reply
 4. Linda Bingo juli 28, 2018 at 11:35 e m

  Hej Paow,

  Jag vill bara säga att du har en riktigt skön blogg.
  Jag älskar det du gör.
  Kram
  /Linda

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *