Läppkväll!

Den 28:e november är ni alla som är intresserade utav läppförstoring välkomna på läppmingel. Sjuksköterska med många års erfarenhet inom plastikkirurgi finns på plats för dina frågor angående läppförstoring, andra injektioner samt kemiska peelingar . Under kvällen kommer det även finnas tilltugg och dryck samt bra erbjudande på sprutor! 🙂

Bokar du din behandling under kvällen får du 1 ml Teosyal kiss för 2295 kr ord pris 3400 kr. Erbjudandet gäller t.o.m 31 januari. (OBS åldersgräns 18 år)

Om detta låter intressant OSA på http://sexy.se/jasmine/ på höger sida utav bloggen hittar ni en mail som ni osar till ang tider och adress! Jag kommer självklart att vara på plats, hoppas vi ses där 🙂

LOGO TEOSYAL1

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. v november 11, 2013 at 7:08 e m

  Varför uppmuntrar du till ett sånt jävla ytligt beteende?

  Reply
 2. Släck Törsten i KENYA november 12, 2013 at 12:46 e m

  Hej,

  Jag, Josefine Bergqvist och min vän Ellinor Johansson driver ett UF-företag då vårt mål är att bygga en vattenpump i Kenya. Vi heter Släck Törsten UF. För att samlar in pengar håller vi på med olika välgörenhetsarbeten, evenemang, discon och säljer armband.
  Vi har ett samarbete med Ken Ring, han ska hjälpa oss med kontakterna nere i Kenya.

  Vi är otroligt beroende av marknadsföring och sponsring för att så många människor som möjligt ska se oss och att vi får ihop pengar till vår vattenpump.

  Vi tänkte kolla med dig om du har lust och möjlighet att skriva något om oss på bloggen, och länka vår Facebook sida.
  Det skulle betyda enormt mycket för oss och ta oss ett stort steg framåt!
  http://www.facebook.com/pages/Sl%C3%A4ck-T%C3%B6rsten/441476565967068?fref=ts

  Vi vänder oss till dig för du känns som en mogen och seriös bloggare, du har blivit som en förebild till dagens ungdomar!

  Med vänliga hälsningar
  Josefine och Ellinor
  Släck Törsten

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *